Espagueti al pesto
Nutrients per 100 grams |
Energia | 223 | kcal |
Proteïna | 7,4 | grams |
Greix | 16,1 | grams |
Glúcids | 12,2 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Cuina
italiana,
entrant. Els espaguetis al pesto es coneixen internacionalment, és originari d'Itàlia que s'emporta la palma a l'hora de cuinar pasta. El secret d'aquests espaguetis està en la salsa, que el seu ingredient principal és l'alfàbrega, planta aromàtica molt utilitzada en molts plats de la cuina mediterrània. El Formatge que s'utilitza per al pesto té molta importància i se sol recomanar el Formatge parmesà. La preparació d'aquest plat és molt fàcil i ràpida amb resultat boníssim.
Característiques del plat
Qualificació:
4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació:
10 minuts. Temps de cocció:
10 minuts.
Quantitat obtinguda:
4 porcions. Grandària de la porció: 200 grams.
Calories per porció: 446 kcal. Greix per porció: 33 grams.
Ingredients
Epaguetis: 400 grams.
Alfàbrega fresca: 200 grams.
Pinyons: 2 cullerades.
Formatge parmesà: 80 grams.
Formatge parmesà ratllat: 20 grams.
All: 4 peçes.
Oli d'oliva verge extra: 1/2 tassaPebre negre al gust.
Sal: al gust
Preparación:
En el morter piquem l'alfàbrega i els pinyons fins a aconseguir una pasta, afegim l'all i el formatge trossejat. Salpebrem al gust, ull amb la sal el parmesà ja és lleugerament salat. Ho esmicolem tot amb la mà del morter mentre anem afegint l'oli a poc a poc. El resultat ha de ser una salsa consistent. Posem a bullir la pasta en abundant aigua bullent amb sal. Quan aquest al dente l'escorrem. Servim la pasta barrejada amb la salsa, ratllem el parmesà i servim immediatament.Consells i trucs
Com sempre si no tenim parmesà podem substituir-ho per un formatge del país d'ovella ben curat. Utilitzarem sempre alfàbrega fresca o el resultat serà immenjable.
Més receptes d'espaguetis.
Espagueti al pesto