ESPAÑOL

Navegant acceptes Política Cookies

INICI

Cerca

Rèptils esotèrics que comencen per G

Rèptils esotèrics que comencen per:
C, L, O, G, S, T
Granota reineta meridional

Granotes i gripaus

Esotèric

Per tenir fortuna en una casa o en un negoci, és convenient aconseguir una granota xinesa de tres potes, ja que segons la tradició aquestes formen un triangle que simbolitza l'energia de l'Univers. Si no es pot trobar, es pot comprar una de materials com fang o ceràmica, però sempre ha de ser de color verd i per a la prosperitat en un negoci o per atraure els diners ha de ser daurada.

Mites i llegendes

A l'antic Egipte a causa de la seva metamorfosi que pateixen la granota i el gripau, eren el símbol dels constants canvis en l'esdevenir de la vida. En la cultura egípcia la deessa Heket llevadora en els naixements se la representava amb forma de granota o una dona amb cap de granota. En la majoria de les cultures les granotes estan associades a la pluja, i conseqüentment a l'element aigua.
Les metamorfosis són comunes en molts contes i llegendes, com a homes a llops o a ases, en el cas de la granota, per la seva aparença viscosa i repulsiva, són prínceps i princeses que sota la forma de granotes o gripaus es desfà l'encanteri amb un petó d'amor veritable.

Somnis

Somiar amb granotes o gripaus és de molt bon auguri, sense importar les circumstàncies en què se somien. Les granotes i gripaus simbolitzen la satisfacció personal, l'èxit en activitats de tota mena. Com que els amfibis solen viure en l'aigua moltes vegades representen al mateix subconscient. Les granotes, per la seva metamorfosi de simple capgròs a granota, solen representar el canvi i la transformació d'una forma positiva.

Naturalesa esotèrica