ESPAÑOL

INICI

Cerca

FOTOS D'OCELLS

Web de Fotografia

BlauetEn aquesta web de Fotografia trobaràs fotos d'ocells en llibertat i altres tipus d'aus amb els seus cants, fotografiades en plena natura, realitzades pel fotògraf Castellà de naturalesa Carles Pastor Domínguez, principalment a la zona de Catalunya i de la resta de la península Ibèrica. Les fotos són de gran interès i un gran valor testimonial de les espècies silvestres d'aus, de les zones amenaçades a Barcelona, ​​especialment per les obres de l'ampliació de l'aeroport internacional del Prat (Aeroport de Barcelona), l'ampliació del port marítim de Barcelona i la construcció de l'AVE al Delta del Llobregat i del Parc Agrícola de Gavà. He procurat no fer fotos d'animals en captivitat (excepte les espècies domèstiques que no existeixen en llibertat, Zoos o instal·lats exemplars de centres de recuperació), especialment en el circ i festejos taurins o similars. Els ambients en què s'han fet les fotos de les aus silvestres són molt variats, hi ha fotos en aiguamolls, fotos a prat alpins, fotos en boscos de ribera, fotos en aiguamolls, fotos en camps de conreu, fotos en boscos, fotos en zones estepàries, fotos en parcs naturals, fotos en vedats de caça, fotos a reserves naturals, fotos en zones d'especial protecció o ZEPA, com el Delta del Llobregat, Masdemelons, Río Lobos, Gallocanta, Hoces del Río Gallo, Llacunes de Villafafila, Massís del Garraf, Reserva del Cadí, Aiguamolls de l'Empordà, Delta de l'Ebre, etc. Pel que s'han fotografiat aus limícoles, anàtids, ànecs, agrons, gavines, aus rapinyaires, ocells fusters i tota mena d'ocellets de bosc. En totes les ocasions s'ha intentat que les instantànies mostrin les actituds i poses característiques de l'espècie, en alguns casos s'han aconseguit preses dels ocells en ple vol o alimentant-se. Les fotos s'han obtingut amb mètodes que en tot moment ha respectat el seu entorn natural, el medi ambient, els nius, els pollastres i ous especialment els fotografiats en època de cria. A partir de l'any 2008, s'amplia l'àmbit d'aquesta web a mostrar la resta dels regnes de la naturalesa, com mamífers, rèptils, insectes i plates. A les fitxes podràs trobar una ressenya dels seus costums, característiques, curiositats i més del nom en Castellà, la denominació científica i si es coneixen els noms en català, basc, gallec, portuguès, anglès, francès, italià, alemany i polonès. Demano la teva inestimable ajuda per corregir i ampliar la informació aquí continguda. Si descobreixes algun error o pots ampliar la informació, envieu-me un correu amb les teves aportacions a carles@avesfotos.eu.

Bibliografia: Guies de natura

AVES DE EUROPA Lars Jonsson, EDICIONES OMEGA
GUIA DE IDENTIFICACION DE AVES de Mark Beaman y Steve Madge, (EDICIONES OMEGA)
GUIA DE AVES, GRIJALBO
GUIA DE AVES DE JAULA, GRIJALBO
ATLAS DE LAS AVES REPRODUCTORAS DE ESPAÑA, SEO (Sociedad Castellana de Ornitología)
GRAN GUÍA DE LA NATURALEZA ARBOLES (Editorial Everest, S.A.)
Guía de orquídeaS DE EUROPA (Ediciones Omega)
SETAS DE LA PENÍNSULA IBÉRICA (Everest)
MARIPOSAS DIURNAS Y NOCTURNAS (Ediciones Omega).

Crèdits

Primer premi color el 1980 concurs BRAUN.
Segon premi caça fotogràfica 9è concurs Delta del Llobregat 2000.
Primer premi caça fotogràfica 10è concurs Delta del Llobregat 20014.
Fotos publicades en el Calendari de Delta del Llobregat l'any 2002, una foto de la portada.
Primer premi caça fotogràfica 11è concurs Delta del Llobregat 2002.
Accèssit caça fotogràfica 12è concurs Delta del Llobregat 2003.
Accèssit caça fotogràfica 13è concurs Delta del Llobregat 2004.
Accèssit caça fotogràfica 14è concurs Delta del Llobregat 20052 fotos publicades en Quercus, secció L'observatori.

Gastronomia

Bacallà a l'ajoarrieroUna altra de les meves aficions és el bon menjar i últimament cuinar. Per aquest motiu desitjo compartir les receptes de cuina que més m'agraden a: Receptes de cuina.

Potablava

Carles Pastor Domínguez, fotògraf de Naturalesa


You found pictures of birds and their songs photographed in full nature, carried out by the Spanish photographer of nature Carles Shepherd Domínguez. In the records you will be able to find besides the name in Castilian, the scientific denomination and the names in Catalan, Heuskera, Galician, Portuguese, Ingles, French, Italian, and German.
Trobessis fotos d'aus i els seus cants fotografiades en plena naturalesa, realitzades pel fotògraf espanyol de naturalesa Carles Pastor Domínguez. En les fitxes podrà descobrir a més del nom en castell, la denominació científica i els noms en catal, basc, gallec, portuguès, engonals, francès, Itàlia i alemany.
Encontrarás fotos de aves y sus cantos fotografiadas en plena naturaleza, realizadas por el fotógrafo español de naturaleza Carles Pastor Domínguez. En las fichas podrá encontrar además del nombre en castillo, la denominación científica y los nombres en catalán, vasco, gallego, portugués, inglés, francés, Italia y alemán.

FOTOS D'OCELLS,web de fotografia,i ,gastronomia,receptes de cuina,garraf,ocells,delta llobregat,catalunya,de ,cataluña,espanya,españa,fotos,d',natura