ESPAÑOL

INICI

Cerca

Gemmes i pedres esotèriques que comencen per R

Minerals que comença'n per:
A, C, D, E, F, G, H, J, L, M, O, P, Q, R, S, U, V, X
Rodocrosita

Rodocrosita

Esotèric:

Sobre l'esperit la rodocrosita desperta l'amor i la compassió cap als nostres semblants. Genera sentiments de serenitat i harmonia interior. Ajuda al desenvolupament dels sentiments, millora la relació amb els altres. Genera vitalitat i harmonia interior. Predisposa l'altruisme i la tranquil·litat de l'esperit. A més està molt buscada per atreure parella.

Salut:

La rodocrosita té propietats curatives i espirituals. Combat l'insomni. Es recomana el seu ús com a protecció en casos d'afeccions de fetge i la vesícula. Alleuja les migranyes, els problemes respiratoris.

Zodíac:

Afí amb Sagitari, Peixos, Lliura, Àries, Escorpió i Aquari.

Txakres:

3r plexe solar.
Rodolita

Rodolita

Esotèric:

A més també és un activador de l'energia sexual, millorant la qualitat de les relacions. És un poderós afrodisíac natural.

Salut:

Ens permet dissoldre traumes i angoixes causades per qüestió emocionals i amors no correspostos.

Zodíac

Afí als signes zodiacals Aquari, Peixos i Sagitari.
Rodonita

Rodonita

Esotèric:

És utilitzada com a consellera en períodes de confusió. També afavoreix l'amor sense condicions i la col·laboració entre els éssers. Les seves vibracions enforteixen l'esperit.

Salut:

Està indicada per a les persones que pateixen de problemes del sistema nerviós. La seva acció és eficaç en tractaments d'urticària. Combat els trastorns menstruals. És útil per combatre l'estrès i per desbloquejar traumes emocionals.

Zodíac:

Afí amb Aquari, Escorpió, Sagitari, Peixos i Verge.
Rosa del desert

Rosa del desert

Esotèric:

El principal ús que se li dona a la rosa de desert és el de generador d'energia psíquica. Aquesta gemma estimula la percepció telepàtica, ensenya a moderar les passions, aportant dolçor i fortalesa per fer front a situacions difícils. Pot usar-se per enfortir les afirmacions dels nostres propòsits.

Salut:

És excel·lent per al tractament de l'ansietat, el que la fa ideal per al tractament de quadres depressius i en crisi d'ira.

Naturalesa esotèrica

Gemmes i pedres esotèriques,esotèriques,minerals,gemmes,pedres,que,per,comencen per r,comencen amb r