ESPAÑOL

INICI

Cerca

Gemmes i pedres esotèriques que comencen per P

Minerals que comencen per:
A, C, D, E, F, G, H, J, L, M, O, P, Q, R, S, T, U, V, X
Pirita

Pirita

La pirita era coneguda com "l'or dels ximples", ja que els cercadors d'or a l'Oest dels EUA la confonien per la seva brillantor.

Esotèric

En meditació, els seus efectes són transmissors, ajuda a passar d'un estat a un altre, permet la projecció de la pensada a esferes superiors. En l'antiguitat se la feia servir per curar gastritis i tota mena de malalties de l'aparell digestiu. Activa el funcionament lent del fetge. Les seves radiacions són focalitzades, ajuden en l'assoliment d'objectius. Promouen la sagacitat, els plans d'acció directa, i orienten i determinen les forces. Ajuda a promoure talents no descoberts. Pot assistir-nos en problemes connectats a tot el que siguin grans canvis en la nostra vida, així com en problemes d'índole intel·lectual, sobretot a la feina. En aquests casos s'hauria de col·locar la pedra per sota el coixí durant la nit. Aporta benestar i pau a la llar, de manera que la hi crida "la pedra de la llar".

Salut

És útil per a l'oxigenació de la sang i per normalitzar trastorns circulatoris. Per a ús extern, el més adequat és col·locar-la en una prestatgeria o en qualsevol altre lloc de l'habitació on nosaltres passem molt de temps, i el més possible en contacte amb l'aire. Controla els problemes psíquics de revelacions negatives, esclarint els passos correctes per no caure en depressió.

Txakres

6º entrecella,7º coroneta.
Prehnita

Prehnita

Salut

Aquesta gemma, especialment adequada per tractar l'acne, està també indicada en casos d'indigestió, dolors abdominals, hiperacidesa i gastritis, així com en el tractament de les malalties de l'aparell circulatori. La prehnita s'utilitza també per a l'alleugeriment dels dolors ocasionats pel lumbago i la ciàtica.

Esotèric

Fomenta l'autoacceptació i la disposició per solucionar conflictes.

Naturalesa esotèrica

Gemmes i pedres esotèriques,esotèriques,minerals,gemmes,pedres,que,per,comencen per p,comencen amb p