Gemmes i pedres esotèriques que comencen per C

ESPAÑOL

INICI

Cerca

Gemmes i pedres esotèriques que comencen per C

Minerals que comença'n per:
A, C, D, E, F, G, H, J, L, M, O, P, Q, R, S, U, V, X
Calcedònia

Calcedònia

Zodíac

Associada al signe zodiacal de Sagitari i és afí amb Càncer, Àries, Escorpí i Verge.

Salut

Aquesta pedra també coneguda com a pedra mare, és molt utilitzada per combatre febres, a més de ser la més utilitzada en processos de baix estat d'ànim, la malenconia i els estats d'enuig. Atrau la tranquil·litat al sistema nerviós i clarifica pensaments conflictius. Es diu que és d'ajuda per a malalties de cor.
Calcita

Calcita

Zodíac

És afí als signes zodiacals de Taure, Capricorn, Verge i Peixos.

Esotèric

Des d'antic es feia servir com a amulet per calmar els nervis, en pensar que té un bon poder per harmonitzar les energies. També se li atribuïen qualitats positives per a la memòria, ja que harmonitza energies. Tanmateix, ens ensenya a estimar-nos a nosaltres mateixos. Aquesta pedra s'usa com a talismà per generar pau, assossec i bona sort.

Salut

Des d'antic es feia servir com a amulet per calmar els nervis, en pensar que té un bon poder per harmonitzar les energies. També se li atribuïen qualitats positives per a la memòria, ja que harmonitza energies. Això no obstant, ens ensenya a estimar-nos a nosaltres mateixos. Aquesta pedra s'utilitza com a talismà per generar pau, assossec i bona sort.

Txakres

2n baix abdomen, 4t cor.
Carneola

Carneola

També coneguda com a cornalina, és una de les diferents varietats amb microcristalls de quars. El seu nom es pren del llatí "carneulus", de color carn.

Esotèric

La carneola és un mineral estabilitzador d'alta energia, excel·lent per restaurar la vitalitat, la motivació i estimula la creativitat. Psicològicament, t'ajuda a acceptar el cicle de la vida i dissolent la por a la mort. Infon coratge, motiva a l'hora de tenir èxit en els negocis. Emocionalment, ajuda a protegir en contra de l'enveja, ràbia i ressentiments sobre tu, alhora que calma l'enuig i dissipa negativitats.
Celestina, cristal

Celestina

Zodíac

La celestina és afí amb Leo, Aquari, Capricorn, Càncer, Taure, Bessons, Sagitari, i Lliura.

Salut

Col·locar una alcavota enfilada penjant de coll, per pal·liar o prevenir totes les malalties o alteracions de tipus psicològic. Posar una alcavota durant deu minuts diaris sobre el front, al llit i en estat de relaxació, per vèncer tots els problemes que ens impedeixin relacionar-nos amb les persones que ens envolten per problemes de timidesa o de manca de caràcter.

Esotèric

Atrau amors prohibits impedint que es descobreixin, de manera que proporciona immunitat.

Txakres

2n baix abdomen, 4t cor, 7a gola.
Cerussita

Cerussita

Zodíac

Afinitat amb els signes: Aquari, Capricorn, Lliura, Àries, Bessons, Leo, Sagitari. Salut: Recomanada per a la circulació de la sang, per al tractament de les varius, el dolor d'oïdes i gola. La cerussita està indicada per al tractament de les afeccions de fetge, les inflamacions i els problemes de les vies biliars. És adequada per al tractament d'afeccions de ronyó, d'ossos i de columna.

Esotèric

És l'anomenada pedra de la cooperació i l'acceptació.
Cianita o distenia

Cianita o distenia

Esotèric

És excel·lent per a sintonitzar-i meditar. Transmissora i amplificadora d'energies d'alta freqüència. Estimula els dons psíquics i la intuïció. Té la capacitat de sintonitzar amb el nivell causal, ajudant a manifestar l'energia espiritual com pensament. Connecta amb els guies espirituals.

Salut

És tranquil·litzant.
Cinabri

Cinabri

Històric

El cinabri en l'antiguitat, s'utilitzava per conservar els ossos humans i en la prehistòria es va usar en algunes pintures rupestres, com les descobertes prop d'Almadén, principal jaciment d'aquest mineral. A l'edat mitjana es va fer servir per il·luminar manuscrits. Un altre dels usos va ser com a colorant perquè el lacre prengui aquest color.

Esotèric

Els alquimistes van emprar el cinabri per preparar un elixir que, suposadament, assegurava la longevitat.

Salut

En medicina xinesa, metafòricament s'anomena cinabri a l'energia sexual o a l'energia de vida, aquesta és rebuda dels pares en el moment de la concepció i que es va consumint al llarg de la vida.
Coure

Coure

Mitologia Grega

Es diu que Tal·lós, el robot de coure que vigilava i protegia l'illa de Creta, era regal de Zeus a la seva estimada Europa.
Corall vermell

Corall vermell

Astrologia

Està associat als signes d'Àries, Càncer, escorpí i Capricorn.

Esotèric

El nom de corall ve de "corallium" literalment "filla de la mar". Es diu que protegeix del mal d'ull i altres encanteris, protegeix de l'enveja malsana i fa desaparèixer la gelosia. S'explica del coral que és magnífica per fer desaparèixer l'enveja i la gelosia.

Salut

És una bona gemma antidepressiva i animadora, sent molt útil per a aquelles persones que hagin perdut o que els falti el dinamisme, també per a les que es trobin desanimades o pessimistes. El corall vermell augmenta el vigor, aporta més força dinàmica al caràcter, ajuda a eliminar depressions, accentua l'optimisme i fa fàcil la presa de decisions. Es diu que influeix en la temperatura del cos gràcies a una millor circulació de la sang, també és valuós per curar anèmies, problemes circulatoris, menstruals, malnutrició i infertilitat.
Crisocol·la

Crisocol·la

Salut

A la Crisocol·la se la feia servir per potenciar la salut, el correcte funcionament de sistema circulatori, per potenciar els ossos més forts.

Esotèric

Se li atribueix poders per fer fora males influències i claredat per resoldre els dificultats. Com la majoria de les pedres, es pot usar en la meditació o per adquirir una major concentració. En els teus exercicis de meditació fa servir la pedra com a focus d'atenció per aconseguir desconnectar la teva ment de qualsevol altra influència fixant-te només a la pedra.
Crisopasa

Crisopras

Esotèric

El crisopras és la desena pedra preciosa entre les dotze pedres precioses per compondre les pedres de la base de la paret de la ciutat de "Nova Jerusalem" que es descriuen a Apocalipsi 21:20. Se la coneix com "La pedra de l'Esperança". És especialment indicada per a les persones amb problemes sentimentals o fins i tot físics sense esperances de resolució.
Cristall o vidre

Cristall o vidre

Somnis

Somiar amb vidre, no importa la forma, en general és de mal averany. Somiar objectes de vidre col·locats en un ordre insinua que els seus assumptes estan inactius, que són fràgils i estan a l'espera d'alguna cosa que pot resultar desagradable. Si els objectes apareixen en desordre i alguns estan trencats, és anunci que s'acosten mals temps, els seus assumptes i negocis aviat patiran trastorns i fins pèrdues. Una dona que somiï seus mobles i vaixella, tot de vidre, és advertiment que no ha de confiar molt en algunes de les seves amistats perquè en elles predomina l'enveja i la hipocresia.
Cristall de roca

Cristall de roca

Esotèric

Ja en l'antiguitat, es considerava com una pedra medicinal i màgica. Els grecs creien fins i tot que el cristall de roca era gel. Era utilitzat com a pedra medicinal per combatre les malalties i com a pedra màgica per combatre els dimonis. Avui encara, es fa servir en la fabricació de boles de vidre. Sabem que està compost de solucions de sílice pures.
Citrina

Citrina

Mites i llegendes

Es creia que en el citrí hi havia una gran reserva d'energia solar, petits trossos de Sol. Pedra natalícia de novembre.

Esotèric

Atrau la bona sort en els negocis i en el treball i fa renéixer les motivacions, l'esperança i la felicitat de la vida, al seu posseïdor. Dissipa la por. Augmenta la claredat mental. És l'orada pedra de la riquesa que atreu la fortuna i ens ajuda en els negocis.

Salut

Afavoreix la digestió. El citrí és una pedra que ens retorna l'alegria de viure.

Txakres

1r còccix, 5a gola, 6a entrecella.

Naturalesa esotèrica

Gemmes i pedres esotèriques,esotèriques,minerals,gemmes,pedres,que,per,comencen per c,comencen amb c