ESPAÑOL

INICI

Cerca

Insectes esotèrics amb V

Insectes que comencen per:
A, B, C, L, M, P, V
Vespa terrissera recollint el fang

Vespes

Mites i llegendes

Un dels remeis populars més estesos per evitar la mossegada d'una vespa és mossegar-se la llengua. En teoria, la vespa percebria aquest gest amb una sèrie de males vibracions que la farien allunyar. Però està clar que no té fonament científic, i no està molt clar com es va arribar a aquesta conclusió.

Significat esotèric

Somiar vespes insinua que alguna cosa va malament. Una jove que somia que és picada per una vespa o que està molt a prop d'un niu de vespes és símptoma de què a la vida real se sent envoltada d'enveges.

Salut

En cas de rebre una picada de vespa i la persona és al·lèrgica o presenta símptomes greus d'inflamació o dificultat respiratòria, cal acudir ràpidament a urgències d'un centre de salut. En cas contrari, per extreure l'agulló, només les abelles deixen el fibló, però si hem matat la vespa en el moment de la picada, també és possible que quedi clavat el seu fibló, cal raspar amb un objecte rom com una paleta d'estendre mantega fins a extreure'l. També es pot retirar amb unes pinces o amb els dits, però en cal tenir molta cura de no trencar el sac del verí. Rentem bé amb aigua i sabó i apliquem gel a intervals de deu minuts per reduir el dolor i inflamació.

Naturalesa esotèrica