ESPAÑOL

INICI

Cerca

Insectes esotèrics amb P

Insectes que comencen per:
A, C, E, L, M, P, V
Pregadéu

Pregadeu

Esotéric

El pregadeu tria de guiar les ànimes que s'han proposat reconèixer i expressar la divinitat en si mateixes i percebent en els altres. Representa el mestratge de la concentració i l'art de l'oració. Els pregadeus coneguts a Balears amb el nom de "cavall de serp", són portadores de missatges del més enllà. El pregadeu o Santa Teresa (Santa Teresina), asseguren, a Granada, que eren capaços de "tallar cadenes d'or" amb les seves mandíbules.

Somnis

Somiar amb pregadeus indica certes inseguretats, desconfiança en la teva relació sentimental. També simbolitza que has de prestar més atenció o veure les coses des d'una altra perspectiva.
Papallona arlequí

Papallones

Esotéric

La papallona és símbol de la dona al Japó. La parella de papallones simbolitzava la felicitat conjugal. Per al cristianisme la papallona representava la resurrecció i la immortalitat per la seva transformació; posteriorment i a causa de la seva bellesa i la brevetat de la seva existència es consideraven éssers de llum. La papallona blanca simbolitza puresa de pensament. La papallona de diversos colors simbolitza vel·leïtat, inestabilitat emocional i mental. La papallona negra és de mal averany, ja que preveu problemes i males notícies.

Mitologia

En la mitologia europea la papallona simbolitzava l'ànima immortal (psyche); una pintura grega mostra al déu Eros llaurant un camp amb dues papallones tirant de l'arada En la mitologia clàssica, és un dels missatgers dels déus. Per als amerindis la papallona es considerava un animal molt espiritual i signe de presència de bons esperits. Símbol de canvis, harmonia, bellesa i pau.

Somnis

Somiar papallones en un jardí verd adornat amb flors indica prosperitat durant molt de temps, però adverteix que la inconstància el perjudicarà. Quan les papallones volen prop de qui somnia és anunci que aviat rebrà bones notícies d'éssers estimats. Això mateix per a una jove, especialment si és en edat de casar-se, indica que els seus desitjos d'amor estan molt a prop de realitzar-se.

Naturalesa esotèrica