ESPAÑOL

Navegant acceptes Política Cookies

INICI

Cerca

Altres aficions

Receptes de cuina
Bonsais
Meteorologia

Cuina

Una altra de les meves aficions de sempre és el bon menjar, conreat en els meus viatges fotogràfics visitant els racons de la nostra geografia i descobrint i sobretot provant la gran riquesa gastronòmica de les diferents regions. Darrerament, per necessitat, he hagut d’emprendre la tasca d'aprendre a cuinar. A part del fet mateix de la cuina i les seves receptes, per la meva tendència a guanyar pes i el meu total desconeixement en nutrició, fet a falta que en la majoria dels llocs de cuina no ofereixen les dades nutricionals ni les calories dels mateixos que ens ajudi al càlcul de dietes. Per aquest motiu desitjo compartir les receptes de cuina, popular tant nacional com d'altres països, fàcils d'aprendre i preparar, que més m'agraden a: Receptes de cuina, on hi ha els plats que jo cuino amb una taula dels nutrients dels aliments i calories dels plats ja fets. Això és especialment útil per confeccionar dietes específiques per a cada necessitat, aprimar, engreixar o mantenir el pes. També podem controlar desordres nutricionals com ara hipertensió, àcid úric, diabetis controlant els nutrients que ingerim com ara els greixos, proteïnes, sal, colesterol, etc. Per confeccionar aquestes taules he utilitzat les dades que s'inclouen en les etiquetes dels aliments empaquetats i la resta del programa de càlcul del CESNID, Centre d'ensenyament superior de Nutrició i Dietètica, proporcionat amb el llibre bilingüe Taules de composició dels aliments del CESNIT publicat per Edicions Universitat de Barcelona. En el meu blog de receptes podràs comentar i preguntar i proposar les teves receptes.

Esotèric

També una secció d'esoterisme i heràldica on es troba representats els espècimens de la natura amb el seu significat esotèric, místic, simbòlic i les utilitats medicinals dels mateixos siguin científics, populars, supersticions o llegendes i mites.

Meteorologia

A la secció de meteorològica trobaràs les dades de la meva estació personal, un desglossament de termes meteorològics. Tot això complementat amb una mostra de refranys i dites populars que intenten predir el temps. Finalment, una petita ressenya del món de l'ocult relacionat amb el temps.

Dites, frases i refranys

Dites, frases i refranys relacionades amb els diferents temes tractats en aquesta web.

Preguntes freqüents i Natura

Altres aficions,aficions,cuina,de ,esotèric,heràldica,dites,frases,i ,refranys,meteorologia,bonsai