Tallarines xineses picants

Nutrients per 100 grams |
Energia | 141 | kcal |
Proteïna | 4 | grams |
Greix | 4,5 | grams |
Glúcids | 16 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Cuina
xinesa, una recepta casolana que m'ensenyo un cuiner xinès. S'utilitza unes tallarines de blat i ou que són molt populars al Japó, la Xina i el Sud-est Asiàtic. El toc d'all i picant els fan molt saborosos. Una recepta de plat
principal d'una aportació calòrica relativament alta però sa.
Característiques del plat
Qualificació:
4 ❤ de 11 opinions.
Temps de preparació:
15 minuts. Temps de cocció:
5 minuts.
Quantitat obtinguda:
2 porcions. Grandària de la porció: 250 grams.
Calories per porció: 353 kcal. Greix per porció: 11,3 grams.
Ingredients
Tallarines d'ou: 200 grams.
Vedella: 1 filet molt primCeba: 1/2 peça.
Pastanaga en làmines : 50 grams.
Fongs dessecats: 5 peçes.
All: 3 peçes.
Bitxo picant: 1 peça.
Vin xinèsSalsa de soiaOli de gira-solSucre: al gust.
Pebre negre molt: al gust.
Sal: al gust.
Preparació del plat
Posem aigua a bullir.
Piquem els grans d'all i el vitet. Els posem en un bol i afegim el vi, la salsa de soia, el vinagre, un polsim de sucre i pebre negre molt, el removem bé. Provem i corregim el punt de sal i sucre al nostre gust i el reservem.
Posem els bolets a remullar en un bol amb aigua calenta durant uns 5 minuts, reservem.
En un altre bol posem les tallarines amb l'aigua calenta i quan es posen tous esperem entre 3 i 5 minuts segons el nostre gust. Escorrem bé. Ruixem amb un xorritó d'oli i els removem bé perquè s'impregnin i no es peguin. Reservem.
Piquem la ceba i tallem unes làmines de pastanaga amb el pelador o mandolina. Tallem la carn en porcions petites. En un Word o paella profunda saltem les verdures i quan estan al dente afegim la carn i els fongs escorreguts. Saltem tot durant uns minuts.
Se serveixen les tallarines en un bol individual, es ruixa la salsa i es posa el saltat per damunt.Consells i trucs
Podem substituir el vi xinès per vi blanc. Les tallarines xineses per fideus d'ou clàssics, els courem segons les instruccions del fabricant. Els fongs xinesos secs poden ser de qualsevol espècie fins i tot fresca. La quantitat de salsa de soia vindrà dau pel color menys o més fosc que desitgem que es presentin, a més salsa menys sal. Les verdures poden ser de qualsevol mena, ja que aquest plat l'usen tradicionalment per a aprofitar petites restes que quedin en la nevera.
Tallarines xineses picants