Truites farcides de bacó i formatge

Nutrients per 100 grams |
Energia | 169 | kcal |
Proteïna | 14,5 | grams |
Greix | 11,6 | grams |
Glúcids | 1,8 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Recepta de la cuina
navarresa. Plat
principal senzill, sa i vistós on n'hi hagi. Demanarem al pescater que ens obri les truites per a emplenar, d'aquesta manera és molt fàcil de preparar aquesta recepta. Les truites tenen un sabor suau que potenciem amb el bacó i el Formatge, el resultat és un plat deliciós i fàcil de menjar, ja que aquest peix no té massa espines.
Característiques del plat
Qualificació:
5 ❤ de 17 opinions.
Temps de preparació:
15 minuts. Temps de cocció:
25 minuts.
Quantitat obtinguda:
2 porcions. Grandària de la porció: 200 grams
Calories per porció: 337 kcal. Greix per porció: 23 grams.
Ingredients
Truita fresca: 2 peçes.
Bacó fumat: 4 rodanxesFormatge per a fondre: 4 rodanxesTomàquet madur: 1 mitjàAll: 2 peçes.
Oli d'oliva verge extra.
Sal: al gust.
Pebre negre molt: al gust.
Preparació del plat
Salpebrem les truites i les emplenem amb el bacó i el formatge de la nostra preferència. Ho col·loquem en una safata de forn untada amb una mica d'oli. Posem els grans d'all i el tomàquet tallat a quarts. Salem el tomàquet i ruixem tot amb un xorritó d'oli. Ho fiquem en el forn preescalfat a 200 °C, encès tant la part superior com la inferior, durant uns 25 minuts. Servim immediatament amb un grilló de llimona.Consells i trucs
Podem regar-ho amb un xorritó de vi blanc i afegir-li les herbes de la nostra preferència. Si substituïm el bacó i el Formatge per unes rodanxes de pernil tenim unes truites a la navarresa.
Més repceptes de peix.
Truites farcides de bacó i formatge