ESPAÑOL

INICI

Cerca

Truita de carxofa

Porció truita de carxofa
Nutrients per 100 grams
Energia99kcal
Proteïna7grams
Greix7,2grams
Glúcids1,5grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

Truita elaborada amb carxofa, una hortalissa africana molt popular en cuina mediterránea. Molt lleugera i gran contingut en fibra, ideal per a dietes d'aprimament. Utilitzada com a plat principal, aperitiu però també es pot emportar en les nostres sortides amb els amics. Sempre es poden fer mini truites de grandària de hamburguesa.

Característiques del plat

Qualificació: 4 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació: 20 minuts. Temps de cocció: 10 minuts.
Quantitat obtinguda: 4 porcions. Grandària de la porció: 200 grams.
Calories per porció: 190 kcal. Greix per porció: 14 grams.

Ingredients

Alcachofa: 1,5 Quilos.
Ous: 5 extra.
Oli d'oliva verge extra: 2 cullerades.
Sal: al gust.

Preparació del plat

Una característica de les carxofes és que s'oxiden ràpidament ennegrint molt ràpidament. Per a evitar això prepararem un bol amb aigua freda amb el suc de mitja llimona. Llevarem la tija i les fulles exteriors fins a arribar a les més tendres i els tallem la punta. Això ens deixa el cor de la carxofa i si és necessari llevem les pilositats del centre, si són molt tendres, aquesta pilositat són molt suaus i no molesten. Les reservarem en l'aigua amb llimona.
Escurrimos muy bien los corazones y los cortamos en laminas no muy gruesas, 3 a 4 milímetres. Las freímos a fuego lento removiéndolas de vez en cuando para que no se quemen. Salamos con un pellizco de sal. Cuando comienzan a dorarse las retiramos del fuego y escurrimos el resto de aceite si es necesario.
Batimos los huevos con un pellizco de sal, añadimos las alcachofas revolvemos y dejamos reposar unos minuts.
En una sartén con un poquito de aceite cuajamos la tortilla a fuego lento si la queremos bien hecha por dentro o medio si queremos que quede más jugosa.

Consells i trucs

Si les carxofes no són tendres, les escaldarem en aigua bullent entre 2 i 5 minuts. Jo li dono la volta diverses vegades per a controlar el color. Es pot menjar calent o freda. Més receptes de truites.

Receptari de a Fotos d'ocells

Truita de carxofa