ESPAÑOL

Navegant acceptes Política Cookies

INICI

Cerca

Truita de carabassó

Truita de carabassó
Nutrients per 100 grams
Energia149kcal
Proteïna4grams
Greix9grams
Glúcids13grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

Cuina espanyola. Truita elaborada amb carabassó, ceba i pernil serrà. El pernil compensa la dolçor del carabassó per el qual queda molt compensats els sabors. Molt lleugera ideal per a dietes d'aprimament. És una mica més delicada que la truita de patates per la qual cosa no es recomana per les sortides al camp o els entrepans. Utilitzada com a plat principal, aperitiu però també es pot emportar en les nostres sortides al camp o la platja. Una altra presentació seriosa fer mini truites grandària hamburguesa.

Característiques del plat

Qualificació: 3.4 ❤ de 19 opinions.
Temps de preparació: 20 minuts. Temps de cocció: 10 minuts.
Quantitat obtinguda: 4 porcions. Grandària de la porció: 200 grams.
Calories per porció: 298 kcal. Greix per porció: 6 grams.

Ingredients

Carabassó: 1 peça.
Ceba vermella: 1 peça.
Ous: 4 extra.
All: 3 peçes.
Pernil serrà taquets: 50 grams.
Oli d'oliva verge extra: 2 cullerades.
Sal: al gust.
Pebre negre molt: al gust.

Preparació del plat

Tallem les cebes i els carabassons en taquets d'una grandària similar i l'all el piquem finament. En una paella daurem el pernil tallat en petits daus i ho reservem. Daurem l'all i li afegim la ceba i el Carabassó, el salem perquè suï. Escalfem a foc lent fins que el carabassó perdi tota l'aigua i la ceba aquest ben caramel·litzats, incorporem el pernil i li donem unes voltes. En un colador deixem escórrer-la verdura fins que perdi tot l'excés d'oli i humitat. Uns 10 minuts. Batem els ous i li afegim les verdures barrejant-les molt bé. En una paella amb una miqueta d'oli quallem la truita a foc lent si la volem ben feta per dins o mitjà si volem que quedi més sucosa.

Consells i trucs

Jo li dono la volta diverses vegades per a controlar el color. Servir-la amb unes fulletes de julivert per la cara més bonica. Es pot menjar calent o freda. En ser més delicada que la de patates no és molt adequada per a entrepà. Més receptes de truites.

Receptari de a Fotos d'ocells

Truita de carabassó