ESPAÑOL

INICI

Cerca

Sépia estofada amb patates

Uns minuts més i llest
Nutrients per 100 grams
Energia86kcal
Proteïna7,7grams
Greix3,1grams
Glúcids6,5grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

De la cuina mediterrània una recepta marinera, la sepia estofada amb patates o creïlles. Un plat principal de tall mariner molt fàcil de cuinar i amb sabors senzills de tota la vida i tradicionals. La sépia és un mol·lusc del qual es pot treure tacs d'un gruix apreciable però molt tendre si cuidem la cocció. O ho cuinem poc, i tindrà una textura molt agradable i natural o ho cuinem molt i quedarà també tendre, però la textura és diferent i una mica menys natural. De totes maneres queda bo. Aquesta és una de les preparacions de sépia preferides per mi, és saborós i sadollar-te. Molt baix en calories el que ho fa molt apropiat per a les dietes d'aprimament.

Característiques del plat

Qualificació: 4.976 opinions.
Temps de preparació: 15 minuts. Temps de cocció: 25 minuts.
Quantitat obtinguda: 2 porcions. Grandària de la porció: 300 grams.
Calories per porció: 257 kcal. Greix per porció: 4,9 grams.

Ingredients

Sepia: 1 peça.
Ceba: 1 peça.
Patata: 1 peça.
Brou de peix: 1 got.
Vi blanc: 50 mil·lilitres.
Ametlla molta: 10 grams.
Oli d'oliva verge extra: 2 cullerades.
imentó dolç: 2 culleretes.
Julivert: 1 branqueta
Sal: al gust.
Pebre negre molt: al gust.

Preparació del plat

En una paella sense oli daurem la sépia tallada a tacs i la reservem. En una mica d'oli posem l'all laminat gruixut i daurem i s'afegeix la ceba picada bé fi. L'escalfem fins a caramel·litzar, li afegim les patates cascades, l'ametlla i el pebre roig. Saltem una mica. Amb el vi desglaci'm la paella de la sépia i l'afegim, esperem que evapori l'alcohol i cobrim amb el brou. Salpebrem i deixem coure a foc lent. Quan faltin uns 5 minuts a la patata afegim la sépia i el julivert. Deixem reposar uns minuts i servim.

Consells i trucs

Si et desagrada trobar els alls, pots picar-los en un morter juntament amb l'ametlla. El pebre roig a gust ben dolç o picant. Pots afegir tomata fregida com en la segona foto. Més repceptes de peix.

Receptari de a Fotos d'ocells

Sépia estofada amb patates