ESPAÑOL

Navegant acceptes Política Cookies

INICI

Cerca

Salmó amb fruites i salsa de taronja

Salmó amb fruites a la taronja
Nutrients per 100 grams
Energia129kcal
Proteïna10,8grams
Greix5,8grams
Glúcids7grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

Cuina internacional plat principal. Cort tropical, salmó al forn amb fruites tropicals i salsa de taronja. Poc calòric i molt sa, ric en vitamina c i àcids grassos omega 3. Però el millor és que queda deliciós i amb sabors frescs de fruites.

Característiques del plat

Qualificació: 4.9 ❤ de 73 opinions.
Temps de preparació: 20 minuts. Temps de cocció: 15 minuts.
Quantitat obtinguda: 2 porció. Grandària de la porció: 250 grams.
Calories per porció: 321 kcal. Greix por porció: 14,5 grams.

Ingredients

Llom de salmó: 300 grams.
Poma: 70 grams.
Pinya: 70 grams.
Kiwi: 1 peça.
Taronja: 1 gran.
Llimona: 1/2 peça.
Vinagre: 2 cullerades.
Vi blanc: 2 cullerades.
Sucre: 1 cullerada.
Farina: 1 cullereta
Pebre negre molt, sal al gust.

Preparació del plat

Posem els lloms de salmó a marinar amb un doll de suc de llimona i salpebrem.

Salsa de taronja

En un cassó posem el vi, el vinagre, el suc de la taronja i el sucre. Reduïm fins a la meitat i lliguem amb la cullereta de farina dissolta en una mica d'aigua freda. Cuinem fins a aconseguir el gruix del nostre gust.

Per al forn

En un atuell adequat per al forn, preescalfaren en el forn a uns 200 °C, Col·loquem els lloms de salmó, els cobrim amb rodanxes de poma tallades fines. Els envoltem amb les fruites tallades a tacs i reguem amb una mica de la salsa de taronja. Enfornem entre 10 i 20 minuts segons el punt del nostre gust, només amb el gratinador.

Servim

Servim acabat de treure del forn i el napem amb la salsa de taronja.

Consells i trucs

Podem utilitzar qualsevol fruita del nostre grat com, maduixes, pera, mànec, etc. Les fruites si ho preferim poden saltar en una paella o planxa. Si posem cassoletes individuals podem servir del forn a la taula sobre un plat per a no cremar les estovalles. Més repceptes de peix.

Receptari de a Fotos d'ocells

Salmó amb fruites i salsa de taronja