
Nutrients per 100 grams |
Energia | 129 | kcal |
Proteïna | 10,8 | grams |
Greix | 5,8 | grams |
Glúcids | 7 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Cuina
internacional plat
principal. Cort tropical, salmó al forn amb fruites tropicals i salsa de taronja. Poc calòric i molt sa, ric en vitamina c i àcids grassos omega 3. Però el millor és que queda deliciós i amb sabors frescs de fruites.
.
20 minuts. Temps de cocció:
15 minuts.
porció. Grandària de la porció:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Preparació del plat
Posem els lloms de salmó a marinar amb un doll de suc de llimona i salpebrem.
Salsa de taronja
En un cassó posem el vi, el vinagre, el suc de la taronja i el sucre. Reduïm fins a la meitat i lliguem amb la cullereta de farina dissolta en una mica d'aigua freda. Cuinem fins a aconseguir el gruix del nostre gust.
Per al forn
En un atuell adequat per al forn, preescalfaren en el forn a uns 200 °C, Col·loquem els lloms de salmó, els cobrim amb rodanxes de poma tallades fines. Els envoltem amb les fruites tallades a tacs i reguem amb una mica de la salsa de taronja. Enfornem entre 10 i 20 minuts segons el punt del nostre gust, només amb el gratinador.
Servim
Servim acabat de treure del forn i el napem amb la salsa de taronja.
Consells i trucs
Podem utilitzar qualsevol fruita del nostre grat com, maduixes, pera, mànec, etc. Les fruites si ho preferim poden saltar en una paella o planxa. Si posem cassoletes individuals podem servir del forn a la taula sobre un plat per a no cremar les estovalles.
Més repceptes de peix.
Salmó amb fruites i salsa de taronja