Ronyons de xai al Xerèz

Nutrients per 100 grams |
Energia | 107 | kcal |
Proteïna | 9,4 | grams |
Greix | 4,7 | grams |
Glúcids | 3,6 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Plat típic adoptat per la cuina
internacional. Plat
principal,
aperitiu o
tapa d'aprofitaments dels considerats de luxe segons les noves tendències en restauració. Ho trobarem en els millors restaurants i com a tapa en bars de qualitat. Fàcil execució i amb un resultat de luxe. Exquisit, amb una textura i sabor i deliciós.
Característiques del plat
Qualificació:
5 ❤ 17 opinions.
Temps de preparació:
25 minuts. Temps de cocció:
30 minuts.
Quantitat obtinguda:
4 porcions. Grandària de la porció: 200 grams.
Calories per porció: 213 kcal. Greix per porció: 9 grams..
Ingredients
Ronyons de xai: 500 grams.
Ceba vermella: 1 gran.
Vi de Xerès: 200 mil·lilitres.
All: 3 grans.
Farina: 1 cullera per a postres.
Mostassa: 1 cullerada.
Oli, vinagre, sal, pebre, pebre roig dolç i julivert.
Preparació del plat
Tallem els ronyons per la meitat, llevem el tell que els embolica i la part blanca. Els rentem i els deixem en remull en aigua amb un bon doll de vinagre durant uns 20 minuts. Els escorrem i els blanquegem en aigua bullent uns instants. Per a això utilitzarem un colador. Els deixarem escorrent. En una paella amb un doll d'oli d'oliva extra verge escalfarem a foc lent la ceba picada finament amb els alls també picat. Quan estigui ben escalfat afegim els ronyons de xai ben escorreguts, li donem unes voltes i salpebrem al gust. Apartem una mica els ronyons i en el fons de la paella que queda lliure torrem la cullerada de farina i un polsim de pebre roig. Afegim la mostassa i el vi de Jerez, deixem cuinar fins que la salsa aquest al gruix que volem. Servim encara calent, empolvorem el julivert picat finament. Adornem la vora del plat amb el pebre roig.Consells i trucs
També estan molt saborosos freds com a tapa per a acompanyar un gotet de vi o una cervesa.
Més receptes amb carn.
Ronyons de xai al Xerès,ronyons,de,xai,al,xerèz,receptes,amb,carn,receptes amb carn,kcal,per,100 g