Remenat de bolets amb alls tendres

Nutrients per 100 grams |
Energia | 104 | kcal |
Proteïna | 5,3 | grams |
Greix | 6,7 | grams |
Glúcids | 3,2 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Plat típic basc adoptat per la cuina
internacional, i que té molt predicament a casa nostra. Plat
principal d'exquisit malgrat la seva rusticitat. Molt utilitzat com a desdejuni però serveix per a qualsevol hora. Queda deliciós fins i tot amb bolets congelats pel que es pot elaborar en qualsevol temps. Hi ha persones que prescindeix dels alls tendres. Lleuger i sa amb pocs greixos.
Característiques del plat
Qualificació:
3.8 ❤ de 56 opinions.
Temps de preparació:
10 minuts. Temps de cocció:
10 minuts.
Quantitat obtinguda:
2 porcions. Grandària de la porció: 300 grams.
Calories per porció: 313 kcal. Greix per porció: 11 grams.
Ingredients
Bolets de temporada: 150 grams.
Alls tendres: 115 grams.
Pernil serrà taquets: 25 grams.
All: 2 grans.
Oli d'oliva verge extra: 1 cullerades.
Caiena: 1 seca.
Sal: al gust.
Pebre negre molt: al gust.
Preparació del plat
En dues cullerades d'oli daurem els grans d'alls amb la caiena i els taquets de pernil. Afegim i saltem els bolets i els alls tendres. Quan estiguin tovetes s'afegeix el vi i deixem reduir removent de tant en tant. Salpebrem al gust. Quan s'ha reduït el vi baixem el foc al mínim i estavellem dos ous i removem sense parar perquè es reparteixi l'ou i no és enganxin. Quallar al gust i servim calent amb d'una llesca d'un bon pa rústic.Consells i trucs
Si es vol que el revoltillo adquireixi un color uniforme, es baten els ous prèviament. D'aquesta manera tenen un sabor més a truita, però no deixa de ser interessant per això. Si no se suporta el picant, es prescindeix la caiena. Es pot substituir el pernil per unes cuetes de gambes pelades, d'aquesta manera surt una cosa més lleugera de greixos. Servit sobre una llesca de pa de palles torrat queda molt aparent i deliciós.
Més receptes de verdures.
Remenat de bolets amb alls tendres