ESPAÑOL

INICI

Cerca

Ossobucco amb verdures

Ossobuco amb verdures
Nutrients per 100 grams
Energia74kcal
Proteïna5,8grams
Greix3,2grams
Glúcids3,7grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

L'ossobucco és un tall de carn de la garreta de vedella tallat transversalment d'un gruix gran i conservant l'os. Aquest plat principal en la cuina italiana se sol servir amb un risotto a la milanesa. En el nostre cas no triturem les verdures i prescindim de l'arròs.

Característiques del plat

Qualificació: 5 ❤ de 102 opinions.
Temps de preparació: 20 minuts. Temps de cocció: 2 hores 30 minuts.
Quantitat obtinguda: 2 porcions. Grandària de la porció: 250 grams.
Calories per porció: 185 kcal. Greix per porció: 8 grams.

Ingredients

Ossobucco: 2 porcions.
Ceba: 1 mitjana.
Porro: 1 tros petit.
Pastanaga: 2 mitjanés.
Api: 1 tronc.
Nap: 1 petit.
Xampinyons: 100 grams.
All: 2 grans.
Vi negre: 1 got.
Brou de carn: aproximadament. 200 mil·lilitres.
Farina: 2 cullerades.
Oli d'oliva extra verge.
Sal gruixuda, pebre negre i clau.

Preparació del plat

En una cassola amb una mica d'oli segellem els talls de l'ossobucco prèviament salpebrats i enfarinats, reservem. En aquest oli daurem lleugerament l'all picat i saltem la ceba i el porro picats finament. Afegim les verdures, grollerament tallades en tacs, els xampinyons tallats en lamines i cuinem durant uns minuts. Afegim la carn i el vi, esperem que evapori l'alcohol. Afegim el brou fins a cobrir completament. Quan comenci a bullir baixem el foc al mínim i cuinem durant un parell d'hores. Vigilem cada deu minuts i afegim més brou si fos necessari. Servim l'ossobucco acompanyat de les verdures i una mica de salsa, decorat amb una branqueta de menta i empolvorem amb una mica de menta picada.

Consells i trucs

Hem de triar una carn i un vi de qualitat i les verdures ben fresques. L'altre secret és no intentar alleugerir-lo pujant el foc, aquest guisat requereix temps. Més receptes amb carn.

Receptari de a Fotos d'ocells

Ossobuco amb verdures,ossobucco,verdures,osobuco,recepte,de ,cuina,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs