ESPAÑOL

Navegant acceptes Política Cookies

INICI

Cerca

Mandonguilles amb tomàquet

Plat de mandonguilles amb tomata
Nutrients per 100 grams
Energia110kcal
Proteïna8,1grams
Greix5,9grams
Glúcids5,2grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

De la cuina del país, una recepta casolana d'aquest plat principal, molt senzill, complet i saborós. Agrada a tothom i els encanta especialment als nens. Amb una aportació en calories baixa i alhora és saborós.

Característiques del plat

Qualificació: 4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació: 30 minuts. Temps de cocció: 25 minuts.
Quantitat obtinguda: 4 porcions. Grandària de la porció: 250 grams.
Calories per porció: 275 kcal. Greix per porció: 14,8 grams.

Ingredients

Vedella picada: 300 grams.
Porc picada: 100 grams.
Ceba: 3 vermelles
All: 3 dents
Salsa de tomata: 150 grams.
Ou: 1 gran.
Miga de pa: 50 grams.
Pinyons crus: 25 grams.
Farina: 1 cullerada.
Ller: 1 got.
Vi blanc: 250 mil·lilitres.
Oli d'oliva verge extra.
Julivert: 2 branquetes
Sal comuna: al gust
Pebre negre molt: al gust
.

Preparació del plat

Esmicolem la molla de pa i la remullem amb la llet. En un bol barregem les carns picades, amb l'ou, la molla ben escorreguda, els pinyons i la branqueta de julivert finament picada. Sal i pebre al gust. Amb la mescla fem les mandonguilles a la grandària que més ens vingui de gust, enfarinem i les fregim en abundant oli. Reservem. Piquem la ceba, l'all i escalfem en una mica d'oli. Afegim el vi i esperem que evapori l'alcohol. Incorporem el tomàquet i cuinem durant uns minuts. Incorporem a la salsa les mandonguilles i al tomàquet, deixem cuinar fins a espessir la salsa al nostre gust de foc lent. Servim adornat amb una mica de julivert fresc.

Consells i trucs

Si a la salsa li afegim uns bitxos picants vermells chipotles finament picats, surten unes excel·lents mandonguilles amb salsa de chipotle, recepta típica de la cuina mexicana. Una altra opció seria combinar-les amb unes sépies i aconseguiríem un excel·lent i clàssic plat de mar i muntanya, mandonguilles amb sépia. Més receptes amb carn.

Receptari de a Fotos d'ocells

Mandonguilles amb tomàquet