Lluçet fregit

Nutrients per 100 grams |
Energia | 177 | kcal |
Proteïna | 18,1 | grams |
Greix | 10,3 | grams |
Glúcids | 3 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Els lluçets són lluços de grandària petita, molt utilitzades en la cuina
mediterrània. Són un mos deliciós d'un sabor suau i característic, que agrada a grans i petits. Demanarem al pescater que ens la netegin amb el que el treball, sàrria el mínim. Recepta saludable de fàcil digestió i amb poquíssims greixos, ideal per a dietes per a quan tenim el colesterol alt. Fregides només arrebossades amb farina, amanides amb unes gotes de suc de llimona i acompanyades d'una mica de maionesa estan delicioses com a plat
principal.
Característiques:
Qualificació:
3 ❤ de 26 opinions.
Temps de preparació:
10 minuts. Temps de cocció:
20 minuts.
Quantitat obtinguda:
2 porcions. Grandària de la porció: 200 grams.
Calories per porció: 355 kcal. Greix per porció: 20 grams.
Ingredients
Lluçet: 400 g ja netsLlimona: 1 macaFarinaOli d'oliva verge extra: 2 cullerades.
Sal: al gust.
Preparació del plat
Passem els lluçets per farina, això evitarà que surt-te l'oli a causa de l'aigua, i les fregim en abundant oli bé calent. Quan comencin a daurar estaran al punt, si volem podem daurar-les alguna cosa més, però mai les passem massa. Servim els lluçets encara calents amb unes rodanxes de llimona i una cullerada de maionesa. La maionesa sobrant la servim en una salsera per als quals desitgin més.Consells i trucs
L'únic secret és que el peix aquest bé fresc i no fer-ho en excés. Si tenim criatures podem llevar-los l'espina, és molt senzill, surt amb els dits amb una mica de pràctica i no li queda cap espina. També es pot arrebossar amb ou, però la meva opinió és que no cal. Una altra manera de presentar-les és sense espina i en tempura, 天麩羅 天婦羅.
Més receptes de peix.
Lluçet fregit,lluçet,fregit,lluç,recepte,de,cuina,calories,kcal,per 100 g,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs