Lluç en salsa verda

Nutrients per 100 grams |
Energia | 124 | kcal |
Proteïna | 10,3 | grams |
Greix | 7,1 | grams |
Glúcids | 7,1 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Aquesta és una de les receptes clàssiques de presentar el lluç en la cuina
mediterrània adoptada per la la cuina internacional. Plat
principal de sabors suaus i d'un color impressionant, és una elaboració estrella en molts restaurants. Aquesta és la meva variant de la recepta tradicional, alguna cosa més recarregada i que la prenc com a plat únic. Recepta saludable per les seves baixes calories i poc greix en ideal per a dietes d'aprimament.
Características:
Qualificació:
4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació:
20 minuts. Temps de cocció:
20 minuts.
Quantitat obtinguda:
2 porcions. Grandària de la porció: 250 grams.
Calories per porció: 324 kcal. Greix per porció: 18 grams.
Ingredients
Rodanxes de lluç: 4 peçes.
Ou: 1 mitjàGambes pelades: 10 peçes.
Cloïsses: 12 peçes.
Pèsols: 2 cullerades.
Julivert picat: 3 cullerades.
All: 2 peçes.
Farina: 1 cullerada.
Vi blanc: 1 got.
Caldo de pescado: 1 got.
Ou: 1 mitjàLlimona: 1 peça.
Oli d'oliva verge extraSal: al gust.
Preparació del plat
Netejarem les cloïsses perquè deixin anar tota la sorra, les posarem en aigua freda amb sal durant un parell d'hores i els canvien l'aigua almenys una vegada. Si només les deixes en remull en el temps de preparació, pots trobar una mica de sorra. Coem l'ou durant 10 minuts, només si no es tornarà negre al voltant de la gemma, reservem. En una cassola àmplia amb un xorritó d'oli posem els alls finament picats, cuidant que no es torrin és excés. Afegim immediatament la farina i la cuinem uns moments perquè perdi el sabor de cru. Incorporem el vi i deixem que s'evapori l'alcohol. Incorporem el brou, els pèsols i esperem que torni a bullir i afegim el julivert. Salem el lluç i les gambes, les incorporem a la cassola i movem lleugerament, com quan es fa un pil-pil, perquè lligui la salsa. Al cap de 3 minuts li donem la volta al lluç i incorporem les cloïsses i continuem movent fins que s'obrin i el lluç aquest en el punt del nostre gust. És millor no fer-la massa queda més sucosa. Servim acabat d'acabar i acompanyem amb l'ou dur.Consells i trucs
El peix pot ser fresc o congelat, si tot és congelat no has de netejar les cloïsses, ja que venen perfectament netes i sense sorra. Els pèsols poden ser en conserva.
Més repceptes de peix.
Lluç en salsa verda