ESPAÑOL

Navegant acceptes Política Cookies

INICI

Cerca

Lluç amb salsa de pebrots del piquillo

Lluç amb salsa de pebrots del piquillo
Nutrients per 100 grams
Energia133kcal
Proteïna7,6grams
Greix7,2grams
Glúcids9,3grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

La salsa de pebrots del piquillo se sol usar per a acompanyar els pebrots del piquillo farcits. Però en la cuina espanyola també acompanyant un peix tenen un excel·lent resultat pel seu sabor suau i característic que no emmascara el sabor del peix. En aquest cas acompanyant uns magnífics lloms de lluç arrebossats com a plat principal, exquisit i saludable.

Característiques del plat

Qualificació: 4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació: 10 minuts. Temps de cocció: 30 minuts.
Quantitat obtinguda: 2 porcions. Grandària de la porció: 250 grams.
Calories per porció: 333 kcal. Greix per porció: 18 grams.

Ingredients

Lluç: 200 grams.
Pebrots del piquillo: 4 peçes.
All: 2 peçes.
Ceba: 1 mitjana.
Brou de peix: 1/2 got.
Nata de cocinar: 100 mil·lilitres.
Vitet: 1 seca.
Farina
Ou: 1 gran.
Oli d'oliva verge extra.
Sal: al gust

Preparació del plat

Salsa de pebrots del piquillo

En una cassola amb un xorritó d'oli daurem els alls picats, mig vitet i afegim la ceba picada amb un pessic de sal. Quan canviï de color posem els pebrots trossejats, reservem un per a decorar. Saltem uns minuts i afegim el brou de peix i la nata. Cuinem fins que espesseixi i passem tot a un got batedor i triturem bé. Tornem a posar en la cassola i esperem que torni a bullir i rectifiquem de sal si calgués.

Lloms de lluç

Salem el lluç i la passem un parell de vegades en ou batut i farina alternant començant per l'ou. Fregim en abundant oli quan aquest ben daurat els posem sobre paper de cuina perquè perdin una mica d'oli. Servim la salsa en el fons del plat i el lluç sobre ella, adornada amb unes tires de pebrot i una cosa verda com a julivert o menta.

Consells i trucs

El vitet només ha de donar-li un petit toc, si és molt potent posar només una punteta. També es pot posar un xorritó de vi abans del brou i la nata, recordarem deixar que evapori l'alcohol. Més repceptes de peix.

Receptari de a Fotos d'ocells

Lluç amb salsa de pebrots del piquillo,lluç,salsa,pebrots del piquillo,pebrots,piquillo,recepte,de ,per,amb,100 g,cuina,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs