ESPAÑOL

INICI

Cerca

Lluç amb patates fregides i maionesa

Lluç amb patates fregides i maionesa
Nutrients per 100 grams
Energia212kcal
Proteïna12grams
Greix15grams
Glúcids8,4grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

El lluç és un peix de sabor suau i carn suau acceptat per la majoria. Plat principal lleuger sa però molt ric. En la cuina andalusa se la coneix com a "pescada frita", és Sevilla és típic prendre-la en rodanxes, com és el cas, ben daurades. No és excessivament calòric si prescindim de la concessió de la maionesa, es transformi en un plat saludable.

Característiques del plat

Qualificació: 4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació: 30 minuts. Temps de cocció: 25 minuts.
Quantitat obtinguda: 2 porcions. Grandària de la porció: 235 grams.
Calories per porció: 498 kcal. Greix per porció: 15 grams.

Ingredients

Lluç: 2 rodanxes
Ou: 1 mitjà
Patata: 1 mitjana.
Llimona: 1 peça.
Farina
Oli d'oliva verge extra.
Sal: al gust.

Preparació del plat

En el got de la batedora posem el rovell de l'ou, un pessic de sal, un xorritó de suc de la llimona i la quantitat adequada d'oli per a la quantitat de comensals. Pelem i tallem les patates en tires fines i fregim en abundant oli bé calent. Passem les rodanxes de lluç en la farina, això els donarà un aspecte més daurat i evitarà que l'oli ens salti, i les fregim en abundant oli fins que estiguin ben daurades. Servim les rodanxes de lluç juntament amb les patates fregides i una cullerada de maionesa. La maionesa sobrant la presentem en una salsera per a qui vulgui repetir.

Consells i trucs

També es pot servir sobre un llit d'enciam o com en la segona foto substituïm les patates fregides per mig tomàquet i mitja ceba fregida. Podem utilitzar el lluç congelat que serveixen ja tallada. Més repceptes de peix.

Receptari de a Fotos d'ocells

Lluç amb patates fregides i maionesa