Hamburgueses i tomàquet en torre

Nutrients per 100 grams |
Energia | 213 | kcal |
Proteïna | 7,6 | grams |
Greix | 17,2 | grams |
Glúcids | 7 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Una forma simpàtica i original de presentar unes hamburgueses, alternades amb rodanxes tomàquet a la planxa i culminat tot per una rodanxa de formatge fos. Cura que és molt calòric i no massa sa, aquesta recepta és per a una excepció com a plat
únic ja que podem considerar-ho de la cuina
escombraries pel que no és convenient abusar d'ell.
Característiques del plat
Qualificació:
4.5 ❤ de 30 opinions
Temps de preparació:
5 minuts. Temps de cocció:
15 minuts.
Quantitat obtinguda:
1 porció. Grandària de la porció: 250 grams.
Calories per porció: 530 kcal. Greix per porció: 43 grams.
Ingredients
Hamburguesa: 2 peçes.
Tomàquet en branca: 1 peça.
Ceba: 1 petita.
Patata: 1 petita.
Oli d'olivaMostassa i Quètxup al gust.
Sal gruixuda i pebre: al gust.
Preparació del plat
Salpebrem les hamburgueses, procurarem que siguin de qualitat, i en la planxa amb unes gotes d'oli cuinem les hamburgueses, el tomàquet tallat en rodanxes gruixudes i la ceba tallada en tires. En la fregidora o en un cassó amb oli abundant fregim les patates i les escorrem bé per a eliminar l'excés d'oli. Muntem la torre alternant les hamburgueses i les rodanxes de tomàquet, posem el formatge al capdamunt i gratinem fins a fondre el formatge. Servim acompanyat de les patates fregides i la ceba. Completem amb mostassa i Quètxup al nostre gust.Consells i trucs
Triar unes hamburgueses de qualitat, poden ser de vedella, porc, pollastre, gall dindi, etc. Una altra opció són les hamburgueses vegetals que últimament s'aprecia una gran millora en aspecte i sabor.
Més receptes amb carn.
Hamburgueses i tomàquet en torre