ESPAÑOL

Navegant acceptes Política Cookies

INICI

Cerca

Hamburgueses i tomàquet en torre

Hamburgueses i tomàquet en torre. Menjar porqueria
Nutrients per 100 grams
Energia213kcal
Proteïna7,6grams
Greix17,2grams
Glúcids7grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

Una forma simpàtica i original de presentar unes hamburgueses, alternades amb rodanxes tomàquet a la planxa i culminat tot per una rodanxa de formatge fos. Cura que és molt calòric i no massa sa, aquesta recepta és per a una excepció com a platúnic ja que podem considerar-ho de la cuina escombraries pel que no és convenient abusar d'ell.

Característiques del plat

Qualificació: 4.5 ❤ de 30 opinions
Temps de preparació: 5 minuts. Temps de cocció: 15 minuts.
Quantitat obtinguda: 1 porció. Grandària de la porció: 250 grams.
Calories per porció: 530 kcal. Greix per porció: 43 grams.

Ingredients

Hamburguesa: 2 peçes.
Tomàquet en branca: 1 peça.
Ceba: 1 petita.
Patata: 1 petita.
Oli d'oliva
Mostassa i Quètxup al gust.
Sal gruixuda i pebre: al gust.

Preparació del plat

Salpebrem les hamburgueses, procurarem que siguin de qualitat, i en la planxa amb unes gotes d'oli cuinem les hamburgueses, el tomàquet tallat en rodanxes gruixudes i la ceba tallada en tires. En la fregidora o en un cassó amb oli abundant fregim les patates i les escorrem bé per a eliminar l'excés d'oli. Muntem la torre alternant les hamburgueses i les rodanxes de tomàquet, posem el formatge al capdamunt i gratinem fins a fondre el formatge. Servim acompanyat de les patates fregides i la ceba. Completem amb mostassa i Quètxup al nostre gust.

Consells i trucs

Triar unes hamburgueses de qualitat, poden ser de vedella, porc, pollastre, gall dindi, etc. Una altra opció són les hamburgueses vegetals que últimament s'aprecia una gran millora en aspecte i sabor. Més receptes amb carn.

Receptari de a Fotos d'ocells

Hamburgueses i tomàquet en torre