Fesols tendres amb patates saltades amb all

Nutrients per 100 grams |
Energia | 79 | kcal |
Proteïna | 1,7 | grams |
Greix | 4,4 | grams |
Glúcids | 8,1 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Entrant clàssic de la cuina
saludable els règims d'aprimament però alegrat amb una "vizcaina". Això és una vegada bullides les saltem amb una mica d'oli, uns grans d'all i unes caienes o millor uns vitets.
Característiques del plat
Qualificació:
4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació:
15 minuts. Temps de cocció:
35 minuts.
Quantitat obtinguda:
2 porcions. Grandària de la porció: 300 grams.
Calories per porció: 236 kcal. Greix per porció: 13 grams.
Ingredients
Fesols tendres: 400 grams.
Patates: 3 petites 1 peça.
All: 3 peces.
Caiena: 2 o 3 peces.
Oli d'oliva verge extra: 4 cullerades.
Sal: al gust.
Preparació del plat
Rentem les mongetes i li tallem les puntes i retirem els fils dels laterals. Les tallem a trossos, si són molt amples, les tallem per la meitat al llarg, d'uns 3 o 4 centímetres. Pelem les patates i les tallem a trossos si són grans. Courem les patates i les mongetes durant 30 minuts a foc suau amb aigua i sal. Les escorrem i reservem. Poc abans de servir escalfem una paella amb un xorritó d'oli. Daurem els alls i afegim les caienes o vitets. Quan comenci a daurar els alls incorporem les mongetes i les patates. Les saltem durant uns minuts perquè es barregin els sabors i servim immediatament.Consells i trucs
Hi ha persones que els agrada afegir un xorritó de vinagre. Podem coure la verdura i guardar-la en la nevera per a més tard o per a l'endemà i saltar-les justa abans de consumir-les.
Més receptes de verdures.
Fesols tendres amb patates saltades amb all,fesols,tendres,patates,saltades,all,verdures,recepte,de ,cuina,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs