Espagueti boloñesa

Nutrients per 100 grams |
Energia | 195 | kcal |
Proteïna | 6,8 | grams |
Greix | 9,8 | grams |
Glúcids | 20 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Cuina
italiana,
entrant. La pasta és molt agraïda, sol agradar a tothom i és sana i nutritiva. Aquesta és la recepta de l'espagueti a la bolonyesa que hem menjat sempre a casa. Aquesta salsa es pot menjar amb diferents tipus de pasta com a tallarines, macarrons, etc.
Característiques del plat
Qualificació:
4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació:
15 minuts. Temps de cocció:
30 minuts.
Quantitat obtinguda:
2 porcions. Grandària de la porció: 250 grams.
Calories per porció: 390 kcal. Greix per porció: 6,14 grams.
Ingredients
Espagueti: 200 grams.
Carn picada: 300 grams.
Ceba vermella: 1 mitjana.
Api: una branquetaPastanaga: 1 mitjana.
All: 2 grans.
Tomata fregida: 3 cullerades.
Formatge parmesà: un tascóVi: 1 got.
Oli d'oliva verge extra: 2 cullerades.
Orenga, nou moscada, llorer, alfàbrega fresca i pebreSal: al gust
Preparació del plat
Salsa bolonyesa
Piquem bé fino la ceba, l'all i l'api, raguem la pastanaga. En una paella gran o una cassola amb un xorritó d'oli escalfem les verdures. Primer posem l'api i el cuinem durant uns 3 minuts, afegim l'all i quan dauri incorporem la ceba. Quan la ceba comenci a estar transparent afegim la pastanaga. Deixem cuinar fins que tot aquest ben escalfat. Incorporem la carn i salpebrem, i incorporem l'orenga seca i deixem cuinar durant uns 5 minuts removent perquè la carn quedi solta i orada. En aquest moment afegim el vi i cuinem fins que redueixi, almenys 10 minuts, si s'espesseix massa podem afegir una mica d'aigua o brou de carn. L'alfàbrega l'afegirem en els últims minuts de cocció.Pasta
Mentre es cuina la salsa coem la pasta en aigua salada, el temps de cocció ve en l'envàs, però per regla general són de 8 minuts per al dente i 10 a 12 minuts quedés una mica passada. Tria segons els teus gustos.Servim
Escorrem la pasta i la servim en el plat i li afegim la pasta i li raguem el formatge al gust.Consells i trucs
Si utilitzem pasta que aquest fregeixi podem incorporar-los a la pasta i li donem un lleuger saltat servim calent i li raguem el Formatge al gust. Podem fer servir les herbes aromàtiques que vulguem i més ens agradi, una bona elecció pot ser les herbes provençals. Si no tenim formatge parmesà, ho substituiríem per un altre o una mica de bacó picat i fregit per a arrodonir el sabor.
Més receptes d'espaguetis.
Espagueti boloñesa,espagueti,boloñesa,recepte,de,cuina,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs