ESPAÑOL

Navegant acceptes Política Cookies

INICI

Cerca

Escalopes de vedella empanats

Escalopes de vedella empanats amb patates fregides i quètxup
Nutrients per 100 grams
Energia234kcal
Proteïna22grams
Greix11,7grams
Glúcids10grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

Plat principal de la cuina internacional de carn de vedella acompanyada per unes patates fregides i quètxup. La carn adequada és la del maluc, cap de mort o tapa, lleugerament rosada i molt tendra. Aquesta recepta és especialment apreciada pels nens, ja que se'ls mengen amb facilitat i els agrada molt. Molt senzill i alhora agradable de menjar.

Característiques del plat

Qualificació: 4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació: 15 minuts. Temps de cocció: 10 minuts.
Quantitat obtinguda: aproximadament. 4 porcions. Grandària de la porció: 200 grams.
Calories per porció: 467 kcal. Greix per porció: 23 grams.

Ingredients

Vedella: 4 filets
Ou: 1 petit.
Patata: 1 gran.
Pa ratllat, farina, Oli d'oliva extra verge
Sal i pebre.

Preparació del plat

Pelar la patata i la tallem en tites no gaire gruixudes i les fregim al nostre gust. Batem l'ou amb una cullerada d'oli i una miqueta de sal i pebre. Aplanem bé les escalopes i els salpebrem. Passem les escalopes primer per l'ou després per la farina i per últim pel pa ratllat mirant que quedin coberts d'una forma uniforme. Fregim les escalopes en oli bé calent fins que agafin un bonic color daurat. Servim acabats de fer amb un xorritó de quètxup.

Consells i trucs

Si no hi ha nens, es pot enriquir l'empanat amb julivert, herbes provençals o qualsevol altra herba o espècia del nostre gust. Per a transformar aquestes escalopes empanades en unes excel·lents escalopes milaneses només hem d'afegir al pa ratllat i formatge ratllat parmesà o gruyère. Uns altres Formatges no són apropiats per a aquest plat. També li pega de meravella, com a guarnició, unes verduretes brasejades. Més receptes amb carn.

Receptari de a Fotos d'ocells

Escalopes de vedella empanats