Entrecot al rocafort

Nutrients per 100 grams |
Energia | 234 | kcal |
Proteïna | 11,5 | grams |
Greix | 20,3 | grams |
Glúcids | 1,3 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Cuina
internacional, plat
principal. Una altra manera de presentar aquest magnífic tall de carn. Aquesta ha de ser de qualitat i tendra que acompanyada de la salsa de Formatge rocafort, el resultat és impressionant. Aquesta salsa és de fàcil i ràpida preparació, però la untuositat i sabor intens és sorprenent l'una que agradable. Gairebé no necessita cap guarnició, però en aquest cas he triat unes carxofes tallades en làmines fines i fregides en abundant oli. Deliciós.
Característiques del plat
Qualificació:
4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació:
10 minuts. Temps de cocció aproximadament. Segons punt:
10 a 20 minuts, més uns 20 de la salsa.
Quantitat obtinguda:
1 porció. Grandària de la porció: 300 grams.
Calories per porció: 700 kcal. Greix per porció: 70 grams.
Ingredients
Entrecot de vedella: 250 grams.
Formatge rocafort: 100 grams.
Nata liquida: 200 mil·lilitres.
Mantega: 2 nousOli d'oliva verge extra.
Sal: al gust.
Pebre negre molt: al gust.
Nou moscadaPreparació del plat
Guarnició
Netegem les carxofes llevant-li les fulles exteriors més dures i el tronc. Les tallem en làmines fines, entre 5 i 10 mil·límetres, per a això utilitzarem un ganivet ben afilat o una mandolina. Les fregim en abundant oli molt calent fins que daurin. Reservem.Salsa rocafort
En una cassola fonem la mantega cuidant que no torri. Afegim el rocafort esmicolat i removem fins que fongui. Mullem amb la nata, salpebrem i li posem un pessic de nou moscada ratllada. Coem a foc mitjà fins a aconseguir el gruix desitjat. Reservem.Entrecot
Amb la planxa bé calenta i unes gotes d'oli, el just perquè doni una mica de color a l'entrecot, posem la peça de carn sense salar. Mantenir-ho sense donar-li la volta fins a obtenir el punt del teu gust. Li posem en aquest moment la sal i una mica de pebre i li donem la volta. Es cuina aquesta cara durant un parell de minuts, si el vols molt fet dona-li una mica més de temps. Servim immediatament acompanyat per les carxofes i napant parcialment amb la salsa rocafort, perquè es vegi el punt de l'entrecot.Consells i trucs
La fregidora és ideal per a fregir les carxofes. També podem acompanyar-ho amb unes patates o verdures brasejades. Si incorporem una copeta de brandi a la salsa, li dona un toc especial, jo no l'uso. Podem fer servir també el Formatge de cabrales.
Més receptes d'entrecots.
Més receptes amb carn.
Entrecot al rocafort,entrecot,al,rocafort,recepte,de,cuina,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs