ESPAÑOL

INICI

Cerca

Entrecot al pebre

Entrecot a la planxa i salsa de pebre
Nutrients per 100 grams
Energia248kcal
Proteïna12,8grams
Greix19,5grams
Glúcids5,3grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

Cuina internacional, plat principal. Plat principal. Una altra recepta d'entrecot, que també està deliciós, amb salsa de pebre. Un sabor cremós amb l'alegria del pebre. Aquesta és una salsa clàssica de les quals conviden a mullar pa. Es pot realitzar amb pebre negre, verd o blanca, segons d'intensa volem que ens quedi. La negra és la més potent i la blanca la més suau. Aquest en concret ho cuini amb pebre negre.

Característiques del plat

Qualificació: 4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació: 10 minuts. Temps de cocció aproximadament estimat segon el punt: 10 a 20 minuts, mes uns 20 de la salsa.
Quantitat obtinguda: 1 porció. Grandària de la porció: 300 grams.
Calories per porció: 744 kcal. Greix per porció: 59 grams.

Ingredients

Entrecot de vedella: 250 grams.
Patata: 1 petita.
Formatge: 50 grams.
Nata líquida: 200 mil·lilitres.
Pebre negre en gra: 1 cullereta
Oli d'oliva verge extra
Sal: alust
Pebre negre molt: al gust
Nou moscada

Preparació del plat

Guarnició

Pelem i tallem les patates en tires. Les fregim una vegada en oli no gaire calent, 150 °C, durant uns minuts, fins que deixin de bombollejar. Les traiem i escalfem l'oli a uns 180 °C, reincorporem les patates fins que quedin daurades i cruixents. Reservem.

Salsa pebre

En unes gotes d'oli fregim una cullereta de grans de pebre. Afegim la nata i una mica de pebre molt i un polsim de nou moscat. Deixem reduir i afegim el Formatge ratllat, continuem cuinant fins que espesseixi al nostre gust. Tenir en compte que espessirà una mica en treure-la del foc. Reservem.

Entrecot

Amb la planxa bé calenta i unes gotes d'oli, el just perquè d'una mica de color a l'entrecot, posem la peça de carn sense salar. Mantenir-ho sense donar-li la volta fins a aconseguir el punt del teu gust. Li posem en aquest moment la sal i una mica de pebre i li donem la volta. Es cuina aquesta cara durant un parell de minuts, si el vols molt fet dona-li una mica més de temps. Servim immediatament acompanyat per les patates fregides i napem parcialment amb la salsa al pebre, perquè es vegi el punt de l'entrecot.

Consells i trucs

La fregidora és ideal per a fregir les patates. També podem acompanyar-ho amb unes verdures brasejades. Més receptes d'entrecots. Més receptes amb carn.

Receptari de a Fotos d'ocells

Entrecot al pebre