Dàtils amb bacó i ametlles

Nutrients per 100 grams |
Energia | 292 | kcal |
Proteïna | 98 | grams |
Greix | 43,5 | grams |
Carbohidrat | 60 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Cuina
internacional. Els dàtils amb bacó i ametlles és un
aperitiu o tata que es va posar de moda en els anys vuitanta en els bufets de canapès. Es poden consumir tan en calent com en fred, estant deliciosos de les dues maneres. Té l'encant del contrast de la dolçor del dàtil amb el salat del bacó i el toc cruixents de les ametlles. Realment deliciosos.
Característiques del plat
Qualificació:
4.6 ❤ 63 opinions.
Temps de preparació:
15 minuts. Temps de cocció:
5 minuts.
Quantitat obtinguda:
10 porcions. Grandària de la porció: 25 grams.
Calories per porció: 73 kcal. Greix per porció: 11 grams.
Ingredients
Dàtils: 100 grams.
Bacon en rodanxes fines: 100 grams.
Ametlles torrades: 30 gramsPreparació del plat
Donem un tall longitudinal als dàtils i els traiem la llavor amb molta cura de no desfer-los. Introduïm una o dues ametlles en el buit de la llavor. I enrotllem tot el conjunt amb una rodanxa de bacó i el travessem amb un escuradents perquè no es desmuntin en fregir-los. Fregim en abundant oli fins que quedin daurats. Podem servir-los en calent o en fred, queden deliciosos de les dues formes. En calent estan més tendres amb el sabor més intens i en fred més cruixents.Consells i trucs
Si no utilitzem bacó tallat de l'envasat al buit, utilitzarem mitja rodanxa, ja que les rodanxes són molt més gruixudes.
Dàtils amb bacó i ametlles,dàtils,bacó,ametllesrecepte,de,amb,per,100 g,cuina,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs