ESPAÑOL

INICI

Cerca

Conill a l'allada

Cuinant conill a l'allada
Nutrients per 100 grams
Energia133kcal
Proteïna10,6grams
Greix6,19grams
Glúcids1,5grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

Un plat principal clàssic de la cuina mediterrània rural, que des de sempre s'usava per a cuinar els conills una mica vells o de caça, ja que aquesta recepta aconsegueix una carn tendra alhora que sucosa i saborosa. És un plat de molt fàcil execució, saludable, nutritiu i econòmic, i a més és una menja de xuclar-se els dits, literalment. És de cocció llarga però amb poc treball real.

Característiques del plat

Qualificació: 4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació: 15 minuts. Temps de cocció: 45 minuts.
Quantitat obtinguda: 4 porcions. Grandària de la porció: 300 grams.
Calories per porció: 424 kcal. Greix per porció: 19 grams.

Ingredients

Conill trossejat: 1 Quilogram
All: 2 caps
Ametlla: 2 culleretes molta
Vi blanc: 500 mil·lilitres.
Oli d'oliva verge extra: 4 cullerades.
Sal: al gust.
Pebre negre molt: al gust.

Preparació del plat

Salpebrem el conill trossejat i net i el daurem en abundant oli. Ho passem a una cassola i reservem. Pelem els grans d'all i partim per la meitat. Retirem el sobrant de l'oli i els fregim sense que agafin massa color. Afegim els alls i l'ametlla molta a la cassola i li donem unes voltes. Cobrim amb el vi blanc abundantment i quan comenci a bullir baixem el foc una mica. Cuinem a foc lent durant hora a hora i mitja, segons el tendre que sigui el conill, fins que el conill està a punt i la salsa una mica espessa. Servim amb unes fulles de menta fresca.

Consells i trucs

Afegint unes dues o tres prunes seques li dona un toc lleugerament dolç molt interessant. Si en consumir-se el vi el conill encara és una mica dur, afegim aigua per a completar la cocció. Una altra variant és afegir-li a mitjan temps unes patates que haurem daurat i ens quedarà un magnifico estofat de patates amb conill amb allada. Més receptes amb carn.

Receptari de a Fotos d'ocells

Conill a l'allada,conill,a l',allada,recepte,de,amb,per,100 g,cuina,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs