Coliflor amb beixamel gratinada

Nutrients per 100 grams |
Energia | 73 | kcal |
Proteïna | 3,7 | grams |
Greix | 3,76 | grams |
Glúcids | 6 | grams |
Sucre | 2 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Cuina
sana,
entrant. Una altra manera de menjar verdura, més divertida que només bullida i amanida amb l'oli i vinagre de sempre. Plat vistós ideal quan tenim convidats i volem oferir-los una recepta saludable, lleugera i molt saborosa. Recepta saludable ideal per a dietes d'aprimament.
Característiques del plat
Qualificació:
4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació:
15 minuts. Temps de cocció:
20 minuts.
Quantitat obtinguda:
4 porcions. Grandària de la porció: 300 grams.
Calories per porció: 219 kcal. Greix per porció: 12 grams.
Ingredients
Coliflor: 1 QuilogramPatates: 1/2 Quilograms.
Tomàquet fregit: 4 cullerades de salsaFormatge ratllat: 100 grams.
Lloure: 1 fulla.
Oli d'oliva verge extra: 1 cullerada.
Ametlla molta: 30 grams.
Sal: al gust.
Pebre negre molt: al gust.
Preparació del plat
Trossegem les patates en tacs mitjans i separem els tronxos de la coliflor, els que siguin grans els tallem per la meitat o a quarts. Posem al foc la coliflor, les patates, el llorer, un xorritó d'oli i la sal en una cassola amb aigua freda. Quan comenci a bullir comptem 10 minuts. Aboquem tot en un colador i deixem escórrer bé tota l'aigua. En un recipient per al forn, estenem una base de tomata fregida. Posem la coliflor i les patates ben repartides. Napem amb la salsa beixamel, empolvorem el Formatge i l'ametlla ratllada i fiquem en el forn preescalfem a 200 °C amb el gratinador encès. Esperar que gratini, quan agafi el color que volem, servim calent.Consells i trucs
Una altra opció és saltar la coliflor amb uns grans d'all, això de dona més sabor i és bastant agradable. Si no t'importa això de la línia, es pot afegir una mica de pernil serrà picat o una llauna de tonyina en oli ben escorregut.
Més receptes de verdures.
Coliflor amb beixamel gratinada,coliflor,beixamel,gratinada,recepte,de ,cuina,amb,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs,que,comencen,per