Xampinyons a l'allada

Nutrients per 100 grams |
Energia | 108 | kcal |
Proteïna | 3,42 | grams |
Greix | 9,2 | grams |
Glúcids | 2,86 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Cuina
mediterrània. Els xampinyons a l'allada, fregits amb all i julivert, són la
tapa preferida de les barres dels nostres bars, a les nostres cases són un excel·lent
aperitiu en les reunions familiars o com
guarnició per a acompanyar top tipus de carns. Sans lleugers i molt saborosos, no sols s'utilitzen com a tapa, ja que donen molt joc com a guarnició o segon plat. Recepta senzilla on n'hi hagi, econòmica i aparent.
Característiques del plat
Qualificació:
4.5 ❤ de 60 opinions.
Temps de preparació:
10 minuts. Temps de cocció:
20 minuts.
Quantitat obtinguda:
4 porcions. Grandària de la porció: 200 grams.
Calories per porció: 216 kcal. Greix per porció: 19 grams.
Ingredients
Xampinyons: 1 Quilogram frescs
All: 4 grans.
Julivert: 1 manatOli d'oliva verge extra.
Sal: al gust.
Pebre negre molt: al gust.
Preparació del plat
Netegem els xampinyons sense posar-los en remull amb aigua, els tallem a quarts o meitats, segons la grandària dels xampinyons. Els alls els piquem de manera grollera, això és en trossos grans. Piquem el julivert. En una paella posem un bon doll d'oli de qualitat i cuinem els xampinyons juntament amb l'all a foc mitjà movent-los perquè no es cremin. Quan hagin encongit i perdut gairebé tota la seva aigua afegim el julivert i deixem cuinar uns dos minuts removent i retirem del foc. Podemos servir-los calents o freds, estan rics de les dues formes.Consells i trucs
A casa no agrada, però jo prefereixo afegir-los un gotet de vi blanc.
Xampinyons a l'allada,xampinyons,a l',allada,recepte,de,cuina,amb,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs,que,comencen,per