ESPAÑOL

Navegant acceptes Política Cookies

INICI

Cerca

Ceba arrebossada estil xinès

Ceba arrebossada
Nutrients per 100 grams
Energia147kcal
Proteïna4,8grams
Greix2,5grams
Glúcids26,3grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

L'altre dia prenent un vi en el xinès del barri ens el va servir una tapa de ceba arrebossada. El resultat és entre sorprenent i record de sabors de la cuina mediterrània. Bàsicament, és una ceba arrebossada semblant als cèrcols de ceba clàssics. He realitzat la recepta i és fàcil i el resultat és molt aparent.

Característiques del plat

Qualificació: 4.5 ❤ de 10 opinions.
Temps de preparació: 25 minuts. Temps de cocció: 3-4 minuts.
Quantitat obtinguda: 10 porcions. Grandària de la porció: 30 grams.
Calories per porció: 45 kcal. Greix per porció: 5,5 grams.

Ingredients

Ceba blanca: 2 grans.
Farina de patata: 3 culleres
Farina per a bescuit: 200 grams.
Oli de gira-sol
Pebre negre molt: al gust.
Sal: al gust.

Preparació del plat

Pelem i tallem la ceba en ploma. En un bol salpebrem al gust i afegim les tres cullerades de farina de patata.
En un altre bol barregem la farina per a bescuits amb aigua freda i removem fins a aconseguir una consistència espessa, però alguna cosa liquida, no una massa.
Posem la ceba i removem per a impregnar-la bé.
En un recipient ample, però profund escalfem una bona quantitat d'oli de gira-sol fins a uns 80 °C.
Agafem grapades de ceba i la posem a fregir, amb una espumadora els donem voltes fins que estiguin daurades uniformement.
Traiem i les escorrem sobre un paper de cuina.
Podem servir calents o fredes.

Consells i trucs

Amb el tall en rodanxes podem fer els més coneguts cèrcols de ceba.
Aquest mètode d'arrebossat s'utilitza amb qualsevol verdura com a carxofa, pastanaga, carabassó, nap, etc. soles o barrejades. En tots els casos surten delicioses.

Receptari de a Fotos d'ocells

Ceba arrebossada estil xinès,ceba,arrebossada,estil,xinès,recepte,de,cuina,amb,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs,que,comencen,per