
Nutrients per 100 grams |
Energia | 147 | kcal |
Proteïna | 4,8 | grams |
Greix | 2,5 | grams |
Glúcids | 26,3 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
L'altre dia prenent un vi en el xinès del barri ens el va servir una
tapa de ceba arrebossada. El resultat és entre sorprenent i record de sabors de la cuina
mediterrània. Bàsicament, és una ceba arrebossada semblant als cèrcols de ceba clàssics. He realitzat la recepta i és fàcil i el resultat és molt aparent.
.
25 minuts. Temps de cocció:
3-4 minuts.
porcions. Grandària de la porció: 30 grams.
.
.
.
.
.
Preparació del plat
Pelem i tallem la ceba en ploma. En un bol salpebrem al gust i afegim les tres cullerades de farina de patata.
En un altre bol barregem la farina per a bescuits amb aigua freda i removem fins a aconseguir una consistència espessa, però alguna cosa liquida, no una massa.
Posem la ceba i removem per a impregnar-la bé.
En un recipient ample, però profund escalfem una bona quantitat d'oli de gira-sol fins a uns 80 °C.
Agafem grapades de ceba i la posem a fregir, amb una espumadora els donem voltes fins que estiguin daurades uniformement.
Traiem i les escorrem sobre un paper de cuina.
Podem servir calents o fredes.
Consells i trucs
Amb el tall en rodanxes podem fer els més coneguts cèrcols de ceba.
Aquest mètode d'arrebossat s'utilitza amb qualsevol verdura com a carxofa, pastanaga, carabassó, nap, etc. soles o barrejades. En tots els casos surten delicioses.
Ceba arrebossada estil xinès,ceba,arrebossada,estil,xinès,recepte,de,cuina,amb,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs,que,comencen,per