ESPAÑOL

Navegant acceptes Política Cookies

INICI

Cerca

Calamarsons farcits amb tomàquet

Plat de calamarsons farcits
Nutrients per 100 grams
Energia97kcal
Proteïna7grams
Greix6grams
Glúcids3,44grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

Calamarsó és el terme popular, d’origen basc, amb el qual es coneix en moltes regions castellanes als calamars petits. Aquests són els ideals per a realitzar aquesta recepta. Plat principal de la cuina marinera, senzill exquisit i amb poques calories i grasses, ideal per a dietes d'aprimament. Una recepta senzilla i ràpida. El més enutjós és netejar els calamarsons però podem anar netejant els mentre es fa el sofregit.

Característiques del plat

Qualificació: 4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació: 25 minuts. Temps de cocció: 25 minuts.
Quantitat obtinguda: 3 porcions. Grandària de la porció: 370 grams.
Calories per porció: 340 kcal. Greix per porció: 23 grams.

Ingredients

Calamarsons: 500 grams nets
Pebrot verd: 1 petit.
All: 4 grans.
Cebas: 3 vermelles
Salsa de tomata: 250 grams.
Ou duro: 1 gran
Farina: 1 cullerada.
Vi blanc: 100 mil·lilitres.
Oli d'oliva verge extra.
Julivert picat: 2 culleres
Sal: al gust.
Pebre negre molt: al gust.

Preparació del plat

Netegem els calamarsons, picant les aletes i les potes. En una paella daurem l’all picat i escalfem la ceba i reservem una part de la mateixa per al farciment. Afegim la salsa de tomàquet i un xorritó de vi blanc. Deixem cuinar a foc lent uns 20 minuts. En una paella saltem les potes picades i les saltem, afegim la ceba, cuinem uns minuts i afegim l’ou dur ratllat. Li donem unes voltes i retirem. Esperem que el farciment us vagi refredar una mica per a no cremar-nos i procedim a emplenar els calamarsons tancant-los amb un escuradents perquè no es buidin. En una cassola amb una cullereta d’oli fregim els calamarsons passats per farina. Li afegim un xorritó de vi i quan no faci olor d’alcohol, incorporem la salsa. Deixem cuinar a foc lent fins que la salsa estigui al nostre gust. Servim empolvorant una mica de julivert picat.

Consells i trucs

Podem completar el plat afegint un grapat de cloïsses o escopinyes obertes al vapor o en un xorritó de vi blanc. Més repceptes de peix.

Receptari de a Fotos d'ocells

Calamarsons farcits amb tomàquet,calamarsons,farcits,tomàquet,recepte,de ,per,amb,100 g,cuina,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs