Broquetes de vedella adobada i verdura

Nutrients per 100 grams |
Energia | 127 | kcal |
Proteïna | 10,9 | grams |
Greix | 6,5 | grams |
Glúcids | 6,1 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Cuina
internacional. Vistoses broquetes que combina el lleuger picant de la carn adobada amb la dolçor de les verdures a la planxa. Plat
principal senzill, saborós i ideal per a completar un dia de barbacoa i complimentar als nostres amics i convidats. Vistós i agraït.
Característiques del plat
Qualificació:
4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació:
20 minuts. Temps de cocció:
10 minuts.
Quantitat obtinguda:
1 porció. Grandària de la porció: 200 gr.
Calories per porció: 253 kcal
Greix por porció: 13 grams.
Ingredients
Vedella 200 grams.
Pebrot verd 1 petit.
Pebrot vermell 1 petit.
Ceba 1 petita.
Oli d'oliva verge extra.
Sal: alustPebre negre molt: al gust.
Pimentó dolç 1 culleretaPimentó picant 1/2 culleretaAll 3 grans.
Orégano 1 culleretaPa 2 llesques.
Tomata petit madurMostassaQuètxupPreparació del plat
Adob de la carn:
En un morter piquem els alls amb un pessic de sal i l'orenga fins que quedi una pasta fina. Afegim els pebres rojos i aigua i ho barregem bé amb la mà del morter. Tallem la carn en tacs i la cobrim amb la salsa d'adob. Deixem macerar unes hores, contra més temps més bo queda la carn.Les broquetes:
Tallem els pebrots i la ceba en quadrats aproximadament. De la grandària dels tacs de carn. Enfilem els tacs de carn alternats per la verdura en la broqueta.
Escalfem una planxa o "carmela" i amb unes gotes d'oli cuinem les broquetes fins que estiguin al nostre gust. Servim calentes acompanyades d'unes llesques de pa amb tomàquet i unes llàgrimes de les salses del nostre gust.Consells i trucs
Podem combinar les verdures del nostre grat. Si no t'agrada el picant es prescindeix del pebre roig picant. També queden molt riques, solo amb la carn sent unes broquetes morunes. Es poden realitzar amb altres carns com a pollastre o porc.
Més receptes amb carn.
Broquetes de vedella adobada i verdura,broquetes,vedella,adobada,verdura,recepte,de ,per,amb,100 g,cuina,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs