Bacallà amb tomata

|
Energia | 128 | kcal |
Proteïna | 18,5 | grams |
Greix | 4,7 | grams |
Glúcids | 3 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Cuina
espanyola casolà d'estil mariner del receptari de la iaia, plat
principal molt senzill, indicat per a cuinetes, sa i molt nutritiu. Aquesta és una recepta típica de la nostra gastronomia amb gran èxit entre els nens que rebutgen altres preparacions de peix. Els plats de bacallà tenen molt predicament en la nostra gastronomia. Realment deliciós.
Característiques del plat
Qualificació:
4.5 ❤ de 35 opinions.
Temps de preparació:
20 minuts. Temps de cocció:
20 minuts.
Quantitat obtinguda:
2 porcions. Grandària de la porció: 250 grams.
Calories per porció: 256 kcal. Greix per porció: 19,5 grams.
Ingredients
Bacallà dessalat: 2 llomsCeba vermella: 1 gran.
Tomata fregida: 3 cullerades.
Oli d'oliva verge extra: 2 cullerades.
Vi blanc: 100 mil·lilitres.
All: 2 grans.
Sal: al gusto.
Pebre negre: al gust.
Preparació del plat
Posem una mica de pebre al filet de bacallà i en una paella molt calenta amb una mica d'oli segellem el bacallà, perquè conservi els sucs i ho reservem. No salem, el bacallà ja est al punt de sal. Baixem el foc i afegim una mica més d'oli, daurem l'all finament picat. Afegim la ceba ben picada i assaonem, l'escalfem i quan sigui transparent afegim la tomata fregida. Deixem coure durant uns 10 o 20 minuts. Afegim el bacallà i li donem unes voltes, després li afegim el vi i deixem reduir la salsa a foc lent fins que espesseixi al nostre gust.Consells i trucs
En segellar al bacallà aplicar foc fort i no cuinar-lo en excés per a no deixar-ho sec. Ull utilitzar la sal amb moderació el bacallà ja té la seva. Plat poc calòric si no abusem del pa per a mullar la salsa, d'allò més difícil.
Més repceptes de peix.
Bacallà amb tomata