ESPAÑOL

Navegant acceptes Política Cookies

INICI

Cerca

Bacallà a la llauna

Bacallà a la llauna
Nutrients per 100 grams
Energia152kcal
Proteïna20,3grams
Greix5,5grams
Glúcids4grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

Un plat principal clàssic de la cuina catalana denominat en castellà "bacalao a la catalana". Aquest és un dels plats de bacallà típics de la Quaresma. Un plat ideal per a dietes d'aprimament pel seu baix contingut en greixos i poc calòric. D'altra banda, és molt saborós i agradable al gust. És una de les preparacions del bacallà que més m'agraden. Fàcil, sa i molt saborós.

Característiques del plat

Qualificació: 4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació: 15 minuts. Temps de cocció: 25 minuts.
Quantitat obtinguda: 2 porcions. Grandària de la porció: 250 grams.
Calories per porció: 304 kcal. Greix per porció: 19 grams.

Ingredients

Bacallà dessalat: 2 lloms.
Ceba vermella: 1 mitjana.
Tomàquet fregit salsa: 2 cullerades.
All: 2 grans.
Oli d'oliva verge extra: 2 cullerades.
Pinyons crus: 15 grams.
Passes sense llavors: 15 grams.
Sal: al gust.
Pimentó dolç: mitja cullereta.
Pebre negre molt: al gust.

Preparació del plat

Posem les panses en remull en el vi. Torrem lleugerament els pinyons i els reservem. Enfarinem els lloms de bacallà i els fregim fins que daurin una mica. Reservem. Daurem els alls picats en un doll d'oli. Quan comencin a coure color afegim la ceba picada. Escalfem sense que es dauri. Quan sofregida afegim el tomàquet fregit i deixem que s'integrin els sabors. Posem els lloms de bacallà, el vi, les panses i els pinyons. Quan s'evapori l'alcohol del vi afegim una mica de brou de peix i deixem bullir durant uns minuts fins que el bacallà aquest al punt. Servim amb una branqueta de julivert.

Consells i trucs

Per a evitar que la ceba dauri en excés afegim un rajolí de brou. Si no ens agrada trobar la ceba, posarem la meitat finament picada, d'aquesta manera es desfà i queda una salsa més fina. Personalment, m'agrada trobar-la i per aquest motiu la tallo en juliana no gaire fina. Més receptes de peix.

Receptari de a Fotos d'ocells

Bacallà a la llauna,bacallà,a la,llauna,bacalao a la catalana,receptes de peix,bacalao,catalana,recepte,de ,cuina,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs