ESPAÑOL

INICI

Cerca

Arròs a la cubana

Arròs a la cubana
Nutrients per 100 grams
Energia141kcal
Proteïna4,9grams
Greix6,4grams
Glúcids16grams
Més nutrients

Descripció de la recepta

L'arròs a la cubana és un primer plat o principal popular a diversos països de parla hispana, que va tenir el seu origen a la Cuba Colonial en incloure un plàtan fregit entre els seus ingredients. Va ser introduït a les Filipines durant l'ocupació Castellana. És una recepta molt popular que s'ofereix en les cartes de molts restaurants. Plat per excel·lència per als nens, ja que els sol agradar molt si es prescindeix del plàtan en alguns casos.

Característiques del plat

Qualificació: 4.4 ❤ de 35 opinions.
Temps de preparació: 5 minuts. Temps de cocció: 20 minuts.
Quantitat obtinguda: 3 porcions. Grandària de la porció: 300 grams.
Calories per porció: 424 kcal. Greix per porció: 19 grams..

Ingredients

Arròs grano llarg: 1 got.
Ous: 2 extra.
Plàtan mascle: 2 peces.
Tomàquet fregit salsa: 200 grams.
Oli d'oliva verge extra: 2 cullerades.

Preparació del plat

En una cassola, posem cinc gots d'aigua amb una miqueta d'oli, el llorer i una mica de sal. Quan comenci a bullir afegim l'arròs. Bon punt trenqui i bullir de nou comptem 20 minuts. Posem en un colador i el refresquem sota el doll d'aigua. Deixem escórrer. Posem en un plat la porció d'arròs i cobrim amb la salsa de tomàquet. En una paella amb oli fregim els ous i els posem sobre l'arròs. Tallem al llarg el plàtan i el fregim en el mateix oli. Ho servim a un costat del plat.

Consells i trucs

Ho servirem calent i acabat de fer. Amb plàtan canari també queda exquisit, una mica més dolç i agradable per la canalla. Més plats amb arròs.

Receptari de a Fotos d'ocells

Arròs a la cubana,recepte,de,cuina,amb,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs,receptes