
Nutrients per 100 grams |
Energia | 141 | kcal |
Proteïna | 4,9 | grams |
Greix | 6,4 | grams |
Glúcids | 16 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
L'arròs a la cubana és un primer plat o
principal popular a diversos països de parla
hispana, que va tenir el seu origen a la Cuba Colonial en incloure un plàtan fregit entre els seus ingredients. Va ser introduït a les Filipines durant l'ocupació Castellana. És una recepta molt popular que s'ofereix en les cartes de molts restaurants. Plat per excel·lència per als nens, ja que els sol agradar molt si es prescindeix del plàtan en alguns casos.
5 minuts. Temps de cocció:
20 minuts.
porcions. Grandària de la porció: 300 grams.
.
.
.
.
.
Consells i trucs
Ho servirem calent i acabat de fer. Amb plàtan canari també queda exquisit, una mica més dolç i agradable per la canalla.
Més plats amb arròs.
Arròs a la cubana,recepte,de,cuina,amb,calories,kcal,directe al paladar,recetari,consells,i ,trucs,receptes