Albergínia gratinada

Nutrients per 100 grams |
Energia | 88 | kcal |
Proteïna | 2,8 | grams |
Greix | 7,2 | grams |
Glúcids | 3,1 | grams |
Més nutrients |
Descripció de la recepta
Cuinaa
turca. Les albergínies al forn són un plat
principal saborós, lleuger, fàcil de fer i molt agraït quan tenim convidats.
Característiques del plat
Qualificació:
4.5 ❤ de 30 opinions.
Temps de preparació:
20 minuts. Temps de cocció:
30 minuts.
Quantitat obtinguda:
2 porcions
Calories per porció: 176 kcal. Greix per porció: 22 grams.
Ingredients
Albergínia: 1 petita.
Tomata fregida: 4 cullerades.
Formatge ratllat: al gust.
Oli d'oliva verge extra.
Sal: al gust.
Pebre negre molt: al gust.
Orenga molta: al gust
Preparació del plat
Preescalfa'm el forn a 170 °C.
Rentem l'albergínia, li llevem la part de la tija i la tallem per la meitat. Li fem uns talls a la polpa sense arribar a tallar la pell. Posem les meitats en unes cassoletes de fang, els posem un rajolí generós d'oli i assaonem amb sal, pebre i orenga molta. Enfornem durant uns 25 a 30 minuts. Quan vegem que l'albergínia ja està al nostre gust, posem unes cullerades de Tomata fregida i Formatge ratllat al nostre gust i gratinem uns minuts. Servim encara calents.Consells i trucs
Aquesta modalitat amb tomàquet és per a fer-les més lleugeres, però queden delicioses cobertes d'una capa de beixamel i una mica de formage ratllat.
Més receptes de verdures.
Albergínia gratinada