ESPAÑOL

Navegant acceptes Política Cookies

INICI

Cerca

Crustacis esotèrics amb C

Crustáceos que comencen per:
C
Cranc de riu americà

Crancs

Mites i llegendes

Carcinos, habitualment denominat pel seu nom en llatí, Càncer, és un cranc gegant de la mitologia grega que habitava la llacuna de Lerna. És un personatge secundari en el mite dels dotze treballs d'Hèracles, al qual, per ordre d'Hera, ataca mentre lluita contra l'Hidra de Lerna. Com recompensa per aquesta acció, Hera li converteix en la constel·lació de Càncer.

Somnis

Somiar amb crancs indica que està manejant els seus assumptes de manera il·lògica i equivocada, com és normal això li crearà molts problemes de diversa gravetat. En el cas de persones joves somiar amb crancs indica freqüents discussions arribant a trencar les relacions existents. Els crancs tenen una manera molt particular de caminar, es diu que caminen cap endarrere, i precisament aquest és el seu símbol negatiu en els somnis.
Soñar con cangrejos de río vivos en el agua simboliza que nos sentimos confiados y seguros. Las decisiones con tomadas son las acertadas o así lo creemos. Nos sentimos complacidos con nuestra vida.
Somiar amb crancs de riu que estan al sòl de la nostra casa és indici que hauríem de revisar l'economia de la llar. Les despeses de la família es poden sortir de control, possiblement haurem de revisar algunes despeses i ajustar-los a la nostra economia real.
Somiar amb crancs de riu que estan dins d'una gaveta significa que estem pendents de totes les activitats en l'oficina. Hem d'anar amb compte, perquè això ens pot portar problemes amb els companys i el treball en equip es pot veure afectat.
Menjar significa ansietat, per tant, en menjar crancs en els somnis aflora el desig imperatiu que tenim que reconeguin els mèrits del nostre treball. Busquem que apreciïn el nostre esforç, que sempre ens diguin el bé que ho estem fent. Hauríem d'evitar aquest comportament per les desil·lusions com que no reconeixement, el millor és treballar sense pensar en la recompensa i el reconeixement.

Afrodisíacs

El cranc com tots els mariscos exciten, per un igual a homes com a dones. Es deu a algunes propietats del marisc que aporten energia i augmenten el desig sexual. El marisc és ric en zinc, que ajuda a la producció d'esperma en els homes i contribueix a la maduració sexual dels adolescents en general.

Naturalesa esotèrica