ESPAÑOL

INICI

Cerca

Aus esotèriques amb L

Ocells que comencen per:
A, B, E, C, F, G, L, M, O, P, R, T,/a>- V
Lori tricolor

Lloros i cotorres

Somnis

Somiar amb un lloro pot tenir dues interpretacions, una o bé d'enraonies i calúmnies que s'estan abocant sobre vostè, i l'altra sobre falses amistats i hipocresia de part d'elles.

Esotèric

De les persones que no paren de parlar es diu que "parlen com cotorres". Al mateix temps, els estudiants que memoritzen les seves lliçons de principi a fi, sense impregnar-se de debò de la substància i coneixement d'aquestes, s'han guanyat a pols la fama de "recitar com lloros", tot i que cap d'aquestes aus està capacitada per reproduir íntegrament la llista dels reis gots o la taula periòdica dels elements. D'altra banda, si no se cessa d'afirmar que el gos és "el millor amic de l'home", cal no oblidar que el lloro (sobretot la cacatua) va ser el més pintoresc company dels pirates i bucaners que van solcar els mars en els segles XVII i XVIII. Aquells malfactors de la marineria havien trobat en el bec dur i ganxut dels lloros 1 parentiu biològic amb el garfi que cobria els seus monyons.

Heràldica

El lloro simbolitza el treball a ultramar.

Curiositats

A la ràdio-cassets del cotxe se'l denominava "lloro", això ve de què hi ha una marca anomenada Parrot, lloro en anglès.
Fitxes ornitològiques dels lloros i cotorres: Aratinga mitrada, Cotorra de carpó roig, Lori dels cocoters, Lori fosc, Lori tricolor

Naturalesa esotèrica

Aus esotèriques,comencen,per,amb,lletra,pardals esoèrics,per l,amb l,ocells